Sivustoa uusittu, lipunmyynti alkaa 8.11.

Kirjoittanut
Ana

Desuconin sivustoa on uusittu ensi vuotta varten. Tapahtuma- ja Ohjelma-osiot uudistuvat parin päivän sisään, mutta Info-osio on jo täysin uusittu. Kannattaa siis käydä tarkastamassa vaikkapa lipunmyyntiin ja majoitukseen liittyvät osiot. Sivuilta löydät tietoa mm. Desuconin hinnoista sekä ensi kesän conihotelleista.

Desucon järjestetään Lahden Sibeliustalossa 18.-19.6.2011 ja lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 8.11.2010 klo 18. Vuoden 2010 tapahtuma myi itsensä loppuun, joten 17 euron ennakkohintainen 2 päivän Desuranneke kannattaa hankkia itselleen mahdollisimman nopeasti! Lisätietoa asiasta löydät lipunmyynnin sivulta.

Kommentit

Roubin
Oolrait ihan siistin näkönen uudistus.
Tarvii varmaan taas varata muutamat liput vaikka vänkäriksi pyrinkin
Martta
Näenkö oikein --- nousiko rannekkeen hinta?
Antti "Ana" Myyrä
Martta: Näet ihan oikein. Ennakkohinta tosiaan nousi viime vuodesta 3 euroa.

Syynä hinnannousuun ovat, yllätys yllätys, kohonneet kulut. Esimerkiksi tilojen vuokra on noussut siitä mitä se ensimmäisen kahden Desuconin aikaan oli. Samoin myös kunniavierasbudjettia on kasvatettu.

Kirjoittelen lähiaikoina Desuconin blogiin tarkemmin mihin kaikkeen tulevassa Desuconissa meneekään rahaa, ja mistä kaikkialta sitä saadaan.
Sukka
Saako lippuja ostettua muualtakin kuin netistä, kuten viimeksi Ippaista? Pysyykö lattiamajoituksen käytäntö samana *vänkärit ilmaiseksi, vieraat netistä varaus/maksu*?
Antti "Ana" Myyrä
Sukka:

Desurannekkeita tulee varmasti myyntiin taas alan liikkeisiin. Emme ole sopineet vielä mitään varmaa yhdenkään kanssa, mutta ilmoitamme asiasta uutisissa ja lipunmyyntisivulla heti liikkeiden varmistuttua. Tämän pitäisi tapahtua viimeistään 15.11.

Lattiamajoituskäytännöt saattavat hiukan muuttua, mutta vänkärit pääsevät totta kai jatkossakin ilmaiseksi. Mahdollisesti majoitus tulee nyt maksaa varattaessa. Edellisten Desuconien pulmana on ollut, että osa majoitukseen ilmoittautuneista ei saavukaan paikalle, ja osa majoituspaikkaa tarvinneista on sen takia joutunut jäämään ilman. Tämä toivottavasti ratkeaa tuolla maksu-uudistuksella.
Ed
Huomasinkohan oikein, että AMV-kilpailussa jätettiin lyhyt-kategoria kokonaan pois? Miksiköhän näin?
Tsubasa
Lyhytkategoria oli mielenkiintoinen kokeilu viimeksi, mutta se ei oikein istunut kokonaisuuteen koska se oli ainoa kategoria joka perustui pituus- eikä aiherajaukseen.

Niin ollen osallistujatöiden sisällöt vaihtelivat vähän liiankin paljon laidasta laitaan, että niiden arvosteleminen samassa kategoriassa olisi tuntunut järkevältä.
taisuke
Siistiä! Näin aikaisin lipunmyynti! Ostan niin pian kuin voin :))))

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!