Desurannekkeita nyt myös alan liikkeistä!

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynnin ensimmäinen viikko on mennyt hurjalla vauhdilla ja lippuja on myyty jo lähes puoli tuhatta! Nyt lippuja voi ostaa myös kahdesta alan liikkeestä.

Helsingin Kaisaniemen Manga Cafésta sekä Kuopion keskustan Urumista saa nyt 2 päivän desurannekkeita samaan hintaan kuin Desuconin verkkokaupastakin eli 17 eurolla.

Liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät liikkeiden omilta sivuilta. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Manga Cafén ja Urumin muuhunkin tarjontaan desurannekkeita hankkiessasi!

Kommentit

Merzku
mitäääh..? o.O' kui paljo niit lippui viel on myynnissä?
Merzku
**tai rannekkeita..
Oblivion
Voiko rannekkeita myös jossain vaiheessa ostaa Lippupalveluksesta??
Shin
"Lippupalveluksesta" kuulostaa kivalta ^^
Toi on kyl hyvä uutinen, mul ei oo ollu siihen rahaa muuten ku käteisenä. Mä arvelinki et liput alkaa menemään ja tää tasottaa asioita jos ei voi ostaa netissä. Kiitos.

Jees, eiku Manga Cafeeseen sitte.
Antti "Ana" Myyrä
Oblivion:

Rannekkeita ei ole tulossa Lippupalvelun myyntiin. Tämä johtuu Lippupalvelun maanlaajuisesta jakeluverkosta. Emme mitenkään voisi jakaa rannekkeitamme myyntiin jokaiseen näistä toimipisteistä.

Ennen lipunmyynnin aloittamista meillä oli kaksi vaihtoehtoa: Joko toteuttaisimme viimevuotisen mallin mukaan, jossa tilaajat saivat liput kotiinsa ja lippu vaihdettiin Sibeliustalolla rannekkeeseen. Toisena vaihtoehtona oli koko myynnin ottaminen itsellemme, jolloin pääsemme lähettämään rannekkeet suoraan tilaajille ja Sibeliustalon oviruuhkaa lauantaiaamuna. Valitsimme vaihtoehdoista tämän jälkimmäisen, sillä helpotamme sillä koko prosessia taas yhdellä vaiheella.
Apua
Onko lippuja enää yhtään jäljellä? Taidan olla liian myöhään liikkeellä... :(
Antti "Ana" Myyrä
Apua: Et suinkaan! Lippuja on vielä saatavilla, vaikkakin jo yli puolet Desuconin lipuista on myyty. Hae siis pian omasi lähimmästä Urumista tai Manga Cafesta tai tilaa itsellesi sellainen verkkokaupasta. :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!