Lattiamajoituksen ilmoittautuminen avattu!

Kirjoittanut
Ana

Ilmoittautuminen Desuconin lattiamajoitukseen on avattu. Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua kerralla maksimissaan 5 henkilöä, ja varaajan sähköpostiin tuleva ilmoitus on samalla myös tae ilmoittautumisen onnistumisesta.

Majoitus maksaa saman verran kuin aiempinakin vuosina, 7 euroa yöltä. Muutos aiempiin vuosiin on, että ilmoittautuminen on osittain sitova: peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan, saavuitpa paikalle tai et! Muistathan siis perua ilmoittautumisesi jos et majoitusta tarvitsekaan. Saapumatta jättäminen johtaa jälkeenpäin tulevaan laskuun.

Lattiamajoitukseen ilmoittaudutaan omalla lomakkeellaan. Tarjolla on hiukan viime vuotta enemmän paikkoja, mutta tuttuun tapaan paikat loppuvat jossain vaiheessa luultavasti kesken. Varaathan siis paikkasi pian!

Kommentit

mirja mikkonen
yksi henkilö

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!