Tärkeitä päivämääriä

Kirjoittanut
Ana

Keväällä ennen Desuconia tapahtuu kaikenlaista! Työvoimahaku, cosplayohjelmaan ilmoittautumiset ym kaikki tapahtuvat ennen conia ja päivämäärät näihin on hyvä muistaa. Lisää alempaa itsellesi tärkeät päivämäärät kalenteriisi ja muista asiat ajoissa!

 

Lattiamajoituksen ilmoittautuminen aukeaa ensimmäisenä, jo tiistaina 8.2.  ja on auki aina 9.6. saakka, tai niin kauan kuin majoituspaikkoja riittää. Lisätietoa majoittumisvaihtoehdoista löydät omalta sivultaan.

Desuconin työvoimahaku aukeaa torstaina 10.2. ja sulkeutuu lauantaina 30.4. Työvoimahaulla haetaan coniin vapaaehtoistyöntekijöitä eli vänkäreitä, järjestyksenvalvojia, valokuvaajia ym. Monenlaiselle erikoisosaamiselle on käyttöä, ilmoittaudu itsekin! Lisätietoja sekä linkin hakulomakkeeseen haun alettua löydät Työvoimaksi?-sivultamme. Työntekijöitä ei valita nopeimmin ilmoittautuneiden mukaan, mutta aiemmin on aina parempi kuin myöhemmin.

Eurocosplayhin (cosplayn euroopanmestaruunkilpailujen Suomen karsinnat) ja cosplaynäytökseen avataan ilmoittauminen lauantaina 30.4. Ilmoittautuminen tapahtuu nopeusjärjestyksessä, ja sulkeutuu viimeistään sunnuntaina 15.5. Lisätietoja kisasta ja näytöksestä löytyy Cosplayohjelma-sivulta.

AMV-kilpailun töitä vastaanotetaan alkaen 1.3. ja jatkuen aina 1.5. saakka. Tiedot kisasta sekä sen osallistumisohjeet- ja säännöt löydät AMV-kilpailun sivulta.

Taidekujailmoittautumisen alkupäivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta asiasta ilmoitetaan erikseen ainakin sivuston uutisissa pian. Pysykää kuulolla!

Kommentit

Martta
Ei mitään tietoa koska Tanakan konsertti pidetään? Olisi kiva anoa jo lomaa Desua varte töistä >:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!