Livestream Desukokouksesta

Tänään lauantaina kello 13 alkaen pidämme Helsingin keskustassa kaikille avoimen tapaamisen, jossa jutellaan yhdessä tulevasta talviconista ja coneista yleisemminkin, sekä heitellään villejä ideoita pienemmissä ideariihissä.

Mikäli et pääse paikalle, voit seurata tapahtumien kulkua alla olevasta videostriimistä kello yhdestä alkaen. Keskusteluun voi osallistua ircnetissä kanavalla #desucon, paikan päällä on myös irkkijutustelu isolla ruudulla joten sitäkin kautta voi osallistua.


Kommentit

STALKKAAN TEIT
Seuraavalle DesuCruiselle enemmän hyttipaikkoja ja myös allergiset yms erikoistarpeiset ois kiva ottaa huomioon. Itse en päässyt risteilylle koska tarvitsen allergiahytin. Järjestäkää ihmeessä uus risteily jossain vaiheessa :)
Jännää stalkata tälleen ihmisii. :D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!
Genrewear