AMV-kisan ilmoittautumisaika päättynyt

AMV-kilpailun ilmoittautumisaika on päättynyt. Kaikille osallistuneille lähetetään sähköpostia 8.5. mennessä.

Kisaan osallistuneiden töiden joukosta valitaan käytettävissä olevan ajan mukainen määrä jatkoon pääseviä töitä. Lopullisista voittajista äänestävät jatkoon päässeet kisaajat keskenään.

Kaikki jatkoon päässeet videot esitetään yleisölle Desuconissa pääsalissa pidettävässä näytännössä. Kisaajien äänestämät voittajat julkistetaan ja palkitaan näytännön päätteeksi. Tämän lisäksi näytännön jälkeen järjestetään myös erillinen parhaan videon yleisöäänestys, jonka voittaja julkistetaan ja palkitaan conin päättäjäisissä.


Kommentit

En saanut mitään viestiä ja nyt on jo 9.5.... -_- Vai saadaanko se viesti tänään?
Esikarsintavaiheessa on pieniä teknisiä viivästyksiä, jonka vuoksi yhteydenotto venyi päivällä. Pahoittelut viivästyksestä.
Itseäni kiinnostaa että kuinka monta videota jouduttiin karsimaan? :) Videoitahan läpi pääsi muistaakseni se 38 mikä on huomattavasti enemmän kuin viime vuonna (muistaakseni), joten mietin että oliko viime vuonna vain vähemmän ilmottautuneita vai otettiinko tänä vuonna enemmän jostain toisesta syystä? :D
Pääasiallinen syy siihen että videoita otettiin mukaan enemmän on se, että videoiden maksimipituutta laskettiin neljästä ja puolesta minuutista neljään minuuttiin.

Esikarsintaan otettiin tosiaan 38 videota kaikkiaan 43:sta osallistuneesta. Niistä viidestä ilmoittautuneesta joita ei otettu mukaan neljän mukana ei tullut videota, yksi rikkoi kisan sääntöjä. (Siinä näkyi hardsubbeja taustalla.)
Voisiko vielä sellaista kysyä, että onko kategorioiden järjestystä päätetty vielä? Eli missä järkässä kategoriat ja videot näkyvät screenillä? ^^
Ei, ei vielä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!
Genrewear