Desucon lähes loppuunmyyty, rannekkeiden postituksessa ruuhkaa

Kirjoittanut
Ana

Tämän kesän Desucon on lähes loppuunmyyty! 2800 paikasta on vielä myymättä n. 250 kappaletta, ja tahti kiihtyy kun coniin on jäljellä aikaa enää tasan kuukausi. Suosittelemmekin kaikkia kävijöitä hankkimaan rannekkeensa välittömästi, sillä kauaa ei niitä enää saa. Lippuja voi ostaa Desuconin verkkokaupasta.

Lipunmyynnin kiihtyminen on ruuhkauttanut myös rannekkeiden postituksen. Ei siis ole syytä huoleen, vaikka rannekkeensa saapumisessa kestäisi hiukan odotettua kauemmin, ne toimitetaan kaikille ajoissa paljon ennen conia. Yli kahta viikkoa ei toimituksessa pitäisi kuitenkaan mennä. Väliaikatietoja tilauksensa liikkeistä voi ja kannattaa tiedustella sähköpostitse DesuMyynnistä osoitteesta myynti@desucon.fi. Muistathan sisällyttää tiedusteluusi myös varausnumerosi.

Kommentit

Annu
Tarkoittaako se ettei ovelta voi ostaa lippuja? :o
Antti "Ana" Myyrä
Annu: Se tarkoittaa juuri sitä. Hyvin todennäköisesti ovimyynnissä ei tule olemaan yhtäkään lippua. Kannattaa siis ehdottomasti ostaa omansa ennakkoon ja pikaisesti!
anon
Myydäänkö noita Koohei Tanakan konserttilippuja vasta sitten paikan päällä?
Antti "Ana" Myyrä
anon: Tanakan konsertin liput tulevat myyntiin ensi viikon tiistaina 24.5. klo 18. Tästä lähteekin mainostus käyntiin, kun saimme tänään luvan asian julkistaa. :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!