Lippujen postituksessa edelleen ruuhkaa

Kirjoittanut
Ana

Desuconin loppuunmyynnin aiheuttama myyntipiikki vaikuttaa lippujen postitukseen edelleenkin. Tällä hetkellä tilauksia on jonossa jopa kahden viikon ajalta siitä kun tilaus on merkitty maksetuksi.

Pahoittelemme viivästymisten aiheuttamaa huolta. Kaikki tilaukset postitetaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja ne ehtivät varmasti ajoissa perille. Samoin mikäli olet maksanut tilauksesi, tulet aivan varmasti myös saamaan desurannekkeesi. Nyt myydyt ylimääräiset rannekkeet ovat erikseen peruttuja ja maksamattomia, ei nyt lähettämättä olevia.

Mikäli kaipaat tietoa tilauksesi liikkeistä, suosittelemme olemaan yhteydessä myyntiimme (myynti@desucon.fi). Autamme mielellämme kysymyksissä lippuihin tai Desuconiin liittyen.

Kommentit

Iina
Tilasin rannekkeet, mutten halua maksaa mitään ennen kuin olen varma että saan rahoilleni vastinetta. Ei kai niitä voida sillä välin myydä jollekulle toiselle.
Antti "Ana" Myyrä
Moikka Iina,

Voidaan ja myydäänkin, jos tilausta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mitä tietoa kaipaisit jotta tietäisit saatko rahoillesi vastinetta? Conin koko ohjelmahan on ollut jo kuukauden päivät nähtävissä: http://desucon.fi/tapahtuma

Kerrohan siis tarkemmin, niin voimme kertoa enemmän. :)
Tsubasa
Oletan että Iina pelkää, että liput voidaan tällä välin myydä jollekulle toiselle siitä HUOLIMATTA että hän on varannut ne jo, eikä halua maksaa ennen kuin on varma että tosiaan saa lippunsa.

Huoli pois. Lipunmyynti on kiinni, eikä lippuja myydä enää kenellekään. Jokaiselle varauksen tehneelle on kuitenkin lippu odottamassa, että maksu tulee perille.
Iina
Okei, sitä ei siis myydä jos se on varattu. Hyvä, kiitos. Toinen probleema. Sähköpostiini ei ole tullut varmistusta tilauksestani vaikka tein kaiken asianmukaisesti ja lopuksi ilmoitettiin että sähköpostiini tulisi varmistus. Koska en maksanut heti tilauksen tehtyäni, olettaen että lasku tulisi varmistuksen mukana, en enää tiedä minne minun tulisi maksaa.
Antti "Ana" Myyrä
Moikka Iina,

Laitathan pikimmiten sähköpostia meille osoitteeseen myynti@desucon.fi niin voimme selvittää asian. Sähköpostisi on tilauksessa ilmeisesti väärin ja etunimelläsi en löytänyt tarkkaan oikeaa tilausta.

Yst. terveisin,
Antti Myyrä
Desucon Myynti
Anonyymi
Pistin maksua tehdessä eräpäiväksi 12.6. (sähköpostissa määritetty eräpäivä) eli maksu tulee tod. näk. perille vasta viimetipassa. Ei kai haittaa?
Antti "Ana" Myyrä
Anonyymi:

Kunhan maksu näkyy tilillämme ennen conia, on asia ihan ok. Heti alkuviikon jälkeen emme tosin enää lähetä yhtäkään ranneketta, sillä ne eivät välttämättä ehtisi ajoissa perille. Näille laitamme sähköpostia ja he saavat rannekkeensa Desuconin ovelta. Ei siis haittaa. :)
Batsy
Joo-o, tilaus maksettu 10.5, vahvistus tullut 11.5 ... lippujen perään kysytty 25.5, vastaus 30.5 jolloin luvattu että samalla viikolla lähtee ... kysytty uudestaan 9.6, ei ole tullut vastausta sähköpostiin ja lippuja ei näy edelleenkään ... pikkuisen alkaa jo jännittämään täällä ...

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!