Myyntiin vielä lisälippuja

Kirjoittanut
Ana

Desuconin lipunmyynti sulkeutui maanantaina myytyään loppuun. Peruttujen ja maksamattomien tilausten jäljiltä vapaita lippuja onkin vielä jäljellä muutamia kymmeniä, ja myymme nämäkin liput ennakkoon.

Liput tulevat myyntiin sunnuntaina 29. toukokuuta kello 18:00. Päivämäärä on siis jo tällä viikolla. Desuconin loppuunmyymisen jälkeen tiedusteluita lipuista on tullut lukuisia, joten on todennäköistä, että liput loppuvat hyvin nopeasti. Ole siis valmiina, sillä tämän jälkeen ei Desuconiin saa enää lippuja verkkokaupastamme.

Verkkokaupan ohella lippuja myyvät Manga Café Helsingissä ja Urumi Kuopiossa. Näissäkin lippuja on jäljellä enää hyvin rajallinen määrä, joten haethan omasi pikimmiten, jos lippu vielä puuttuu.

Tapahtumalippujen lisäksi myymme ensi viikon perjantaihin 3.6. asti lippuja kunniavieraamme Koohei Tanakan animekonserttiin. Konsertista voit lukea lisää omalta sivultaan.

Kommentit

Eve
Minun lippuni ei ole vielä tullut perille vaikka tilasin sen 14.5 ja maksoinkin sen heti saman tien. Pitäisi olla huolissaan? : /

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!