AMV-kilpailun tulokset

Kirjoittanut
Tsubasa

Desuconin AMV-kilpailun voittajiksi päätyivät seuraavat videot:

  • Huumori: MämmiKunniaanSyntisen kaunis mies (Naruto / Leevi and the Leavings – Syntisen kaunis mies)
  • Romantiikka: Johanna Grén Haruhi is so L O V E L Y. (Ouran High School Host Club / Scouting For Girls – She's So Lovely)
  • Draama: MKtsudoTinakenkätyttö (Air / Kaija Koo – Tinakenkätyttö)
  • Upbeat: Irina HasalaRe:minder (Useita sarjoja / Kevin Rudolf – Let It Rock)
  • Toiminta: JonXaKHR! Don't Stop! (Katekyo Hitman Reborn! / Innerpartysystem – Don't Stop)
  • Kisan paras: ZalettaGoddess Ascends (Puella Magi Madoka Magica / Keiki Kobayashi – The Liberation of Gracemeria, Keiki Kobayashi / Trinity Boys Choir / Bulgarian Symphony Orchestra – A Brand New Day)
  • Yleisön suosikki: MämmiKunniaan – Syntisen kaunis mies (Naruto / Leevi and the Leavings – Syntisen kaunis mies)

Kommentit

Enma
Hei, olisiko mahdollista saada nähdä että miten muuten nuo pisteytykset menivät tässä AMV-kisassa? kun nythän saatiin vain selville nuo 'ykköset' eli parhaimmat, niin kiinnostaisi tietää että miten muuten pisteet jakautuivat. :3
Mau
Olisiko _mitenkään_ mahdollista saada nuo voittajavideot johonkin nähtäville? Ei kai tekijöitä julkisuus haittaisi, kun kisaamaankin lähtivät - tai voisihan sitä edes kysyä? Kiinnostaisi nähdä nuo taidonnäytteet, ja varmasti kiinnostaisi monia muitakin!
x
Eikö ne ainakin viime vuonna tullut torrenttina jakoon? :0 Toivottavasti tänä vuonna myös. Ja mielenkiintoista olisi kakkosia ja kolmosia ainakin voittajien lisäksi tietää, eli komppaan Enmaa.
Tsubasa
Pisteytyksiä on muukin kysynyt, ja voisihan ainakin top-kolmosen kertoa jokaisesta kategoriasta. Tosin siinä valitettavasti menee vielä viikko, koska AMV-kisavastaava on tällä hetkellä 700 kilometrin päässä tietokoneesta jolla pisteytykset sisältävä tiedosto on. Fail.

Ja laitetaan kaikin mokomin torrenttinakin jakoon vaikka tänäkin vuonna. Mutta sekin valitettavasti onnistuu vasta tuolloin.
Kigurumi Security
Hätäisille sellainen neuvo että youtubeen tutkimaan niin sieltä löytyy ainakin osa videoista. Ihan tarkkaan en ole itsekään kaikkia vielä läpi selannut mutta muutama kategorian paras ja yleisön paras sieltä löytyy. Hyviä hakusanoja ovat desucon 2011 ja desucon amv 2011 jne. käyttäkää omaa järjenjuoksuanne noita hakusanoja keksiessänne niin sieltä niitä alkaa löytyä. Toki jos malttaa mielensä että saa ladattua torrenttina niin tulee koko paketti kerralla ja tämä toimi viime vuonna oikein hyvin.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!