Äänestä Desucon voittoon!

Kirjoittanut
Extended_Feline

Desucon on ehdolla sanomalehti Etelä-Suomen Sanomien jakaman Aukusti -kulttuuripalkinnon saajaksi.

Palkinto annetaan henkilölle, tapahtumalle tai toimijalle, joka on tuonut jotakin uutta ja tärkeää kulttuurin kentälle tai muuten merkittävästi edistänyt Lahden seudun kulttuurielämää. Desucon on piristänyt Lahden kesiä - ja tammikuusta lähtien myös talvia - jo vuodesta 2009, joten totta kai me omasta mielestämme ansaitsemme palkinnon. Varsinaisen voittajan valitsee Etelä-Suomen Sanomien kulttuuritoimittajien, toimituspäälliköiden ja päätoimittajan raati, mutta kisassa on myös yleisöäänestys.

Yleisöäänestykseen voi osallistua tästä. Kisan voittaja saa palkinnoksi komean pystin ja 3000 euroa kahisevaa. Myös yleisöäänestyksen voittajalle on luvassa palkinto, joten käy klikkaamassa Desucon palkintosijoille.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!