Cruisen sivut auki!

Kirjoittanut
Perho

Risteilyttääkö? Kaipaatko harmaan talvesi piristykseksi valoa, menoa, virvokkeita ja (pallo)meren sulotuoksuja?

Kuten moni on ehkä jo huomannutkin, ensi maaliskuussa järjestettävän DesuCruisen sivut ovat jo auki! Risteily on järjestyksessään toinen ja suuntaa tällä kertaa kahden yön risteilylle rakkaan länsinaapurimme pääkaupunkiin Tukholmaan. Lue lisää Cruisen sivuilta joko tästä tai klikkaamalla laivaa sivun ylälaidassa! Käy lukaisemassa, mitä risteilyyn kuuluu ja valmistaudu kaivamaan seiloripukusi kaapista! Hytit tulevat myyntiin nopeammin kuin arvaatkaan..

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!