Desuconin liput myynnissä!

Kirjoittanut
Perho

Kesän 2012 Desuconin pääsyliput tulivat myyntiin 24.12.! Tapahtuma on tällä kertaa kolmipäiväinen ja alkaa siis jo perjantaina 8.6. klo 17 ja päättyy 10.6. klo 17. Con on edelleen auki yötä myöten. Lippuja saa tällä hetkellä DesuKaupasta hintaan 22 euroa. Lippuja myydään toukokuun loppuun asti, tai niin pitkään kuin niitä on jäljellä. Muistathan, että viime vuonna Desucon myi loppuun jo ennakkoon, eli kannattaa ehdottomasti hankkia liput hyvissä ajoin!

 

Muistathan myös, että tammikuussa pidettävän Desucon Frostbiten liput ovat nettimyynnissä enää kuun loppuun asti! Tämän jälkeen lippuja saa vielä Manga Cafen ja Urumin liikkeistä, sekä tapahtumapaikalta 27 eurolla mikäli niitä jää.

Kommentit

Taija Ilomäki
Miksi kaupasta ei saa Desucon lippuja ostettua, vaan tulee jatkuvasti ilmoitus "sivus ei voida näyttää"?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!