Työvoimahaku jälleen auki

Kirjoittanut
Huilailee

Desucon kaipaa jälleen jokavuotiseen tapaan vapaaehtoistyöntekijöitä eli vänkäreitä. Haku on nyt auki ja pysyy avoinna 30.4. asti. Samalla lomakkeella voit hakea myös järjestyksenvalvojaksi tai valokuvaajaksi tapahtumaan.

Tänä vuonna Desucon alkaa jo perjantaina, joten haussa suosimme henkilöitä, jotka pystyvät sitoutumaan koko viikonlopun ajaksi. Lisäksi pidentynyt aukiolo tarkoittaa sitä, että yötyöskentelyyn tarvitaan edellisiä vuosia enemmän työvoimaa, kun coniöitäkin on kaksi. Huomioithan, että yötyöskentelyyn vaadimme 18 vuoden ikää. Muutoin ehdoton alaikäraja on 15.

Hakusivulle on kirjoitettu pidemmät kuvaukset vänkäreiden työtehtävistä ja -eduista. Tsemppiä hakuun ja oikoluethan hakemuksesi ennen sen lähettämistä - oikeakielisyys auttaa huomattavasti valituksi tulemista!

Kommentit

SummerBerry
Onko tänä kesänä enää majoitusvänkäreitä, kun majoituksen kohdalla lukee, että conissa järjestettäisiin lattiamajoitus?
Hitori
Milloin sitten saa tietää, pääsikö työvoimaksi? Vai lukeeko se jo jossain? :oo *sokea*
May
Samaa mietin, eli milloin työvoimaksipääsystä ilmoitellaan? :o Hakuajan päätyttyä tietenkin, mutta kuinka pian sen jälkeen? :3
May
Samaa mietin, eli milloin työvoimaksipääsystä ilmoitellaan? :o Hakuajan päätyttyä tietenkin, mutta kuinka pian sen jälkeen? :3
zitrone
Saako ilmoittautumisesta sähköpostia, sillä nyt on vähän hämäriä muistikuvia siitä tuliko ilmoittauduttua vaiko eikö.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!