Tuo oma sarjakuvasi myyntiin Desuconiin!

Kirjoittanut
Extended_Feline

Oletko suunnitellut oman sarjakuvasi myyntiä conissa, mutta et aikaisemmin kokeillut? Jäitkö vaille taidekujapöytää, mutta haluaisit sarjakuvaasi silti myyntiin? Tänä kesänä omakustannesarjakuvien myyminen onnistuu Desuconissa ilman pöytävuokraa tai muuta hässäkkää.

Tulevana kesänä taidekujallallemme tulee omakustanteita varten oma pöytänsä, jonne sarjakuvat voi toimittaa joko ennen conia ottamalla yhteys Hanna-Pirita Lehkoseen tai tuomalla sarjakuvat suoraan pöydälle conipäivänä. Omakustannepöytä on taiteilijoille maksuton ja sarjakuvien tuotto menee taiteilijoille itselleen.

Lisätietoja: hanna.pirita[at]gmail.com.

Kommentit

mirja
aika hyvästi sattui ;)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!