Desucon 2012 loppuunmyyty!

Kirjoittanut
Perho

Kesän 2012 Desucon on loppuunmyyty! Lippuja myytiin tänä vuonna yhteensä 2900. Desucon myytiin loppuun ennakkoon nyt toista kertaa peräkkäin.

Lippuja ei siis saa enää nettikaupasta eikä niitä voi ostaa myöskään tapahtumassa Sibeliustalon ovelta. Huomioithan myös, että aiemmista vuosista poiketen lippuja ei ole myynnissä Manga Caféssa tai Urumissa. 

Vänkärit saavat tiedon valinnoista viikon sisällä. Valintojen ulkopuolelle jääneillä on mahdollisuus saada liput sähköpostin ohjeistusten mukaisesti. 

Aki Hatan konsertin lipunmyynti on auki nettikauppamme kautta 11.5. asti. Tämän jälkeen konserttiliput on mahdollista ostaa vielä myös Lippupalvelusta tai tapahtuman aikana infosta, jos niitä on vielä jäljellä.

Kommentit

Sawnah
Angst, kaikki omista kavereista ei ollu tarpeeksi nopeita ,___,
Mut aika hieno saavutus et just melkeen tasan kuukausi coniin ja nyt jo loppuunmyyty.
DemonCat
Joo tota, just tänä aamuna tilasin ton rannekkeen ennen klo 8 ja sillo viel sai tilattuu ja maksettuu, toivon että tilaus saapuu perille ja ranneke minulle. o__o'
JÄNNITTÄÄ! >.<
Perho
Jos ranneke on jo maksettu, saat lippusi taatusti :) Lippunsa tilanneiden taas on luonnollisesti muistettava maksaa lippunsa ajoissa!
Pertti
Onko lippujen myyntimäärää kasvatettu vuosin varella, jos ne kerran joka kerta loppuu kesken? Itse olin juuri tulossa ostamaan lippuja ja nyt ne sitten jäi saamatta. Ja onko siihen joku syy, miksi lippuja ei myydä vielä ovelta? Eikö se yleensä mene niin, että on ne ennakkoliput, ja kun ne on myyty loppuun, niin ovelta voi ostaa kalliinmalla? Minulla olisi vielä isoliuta kysymyksiä liittyyen asiaan, mutta en viitsisi jättää tähän kilometripitkää vihaisen kuuloista viestiä. :)

Maansamyynyt Pertti
Jakoavain
Pertti: Lippurajoitukset otettiin käyttöön vuonna 2011, kun havaittiin Sibeliustalon menevän ihan täyteen vuonna 2010. Tällöin talossa oli yli 3100 ihmistä.

Viime vuonna myytiin 2800 lippua ja ne myytiin täysin loppuun. Tänä vuonna nostettiin lippumäärää lukuun 2900.

Syy ovimyynnin puutteeseen on selvä: kaikki liput on myyty etukäteen. Yleensä jos ovelta on myyty lippuja, tarkoittaa se ettei ennakkoon olla myyty loppuun. Ennakkomyynti ja ovimyynti samanaikaisesti ei ole käsittäkseni missään erityisen yleinen käytäntö. Ennakkomyynti kun hyödyttää järjestäjiä enemmän.
Pertti
Jaksu: Kyllä minun mielestä se on aika yleistä, että ennakko-/ovimyynti on "samaanaikaan". Ainakin "normi" tapahtumissa, niin isoissa kuin pienissäkin.Tämä myös mahdollistaa sen, että halukkaat "tavikset" pääsisivät katsastamaan tällaisia kulttuurillisia tapahtumia. He kun eivät välttämättä saa tietoonsa sitä, että liput on pitänyt ostaa ennakkoon. Ja sillä, että hekin pääsisivät mukaan, voitaisiin vähentää tätä negatiivista ajattelua "tavisten" mielessä, mikä on vielä turhankin yleistä kyseisestä aihepiireistä (anime/manga/cosplay/lolita etc).

Olin noina molempina vuosina desussa ja mielestäni Väen paljous ei ole ollut niin suuri, että se olisi ollut huomattava haitta. Tilat ovat kuitenkin erittäin hyvät ja tilavat. :)

Kiitos vastauksestasi! :)
pirate
no höh! Nyt en saanut lippua...... Miksi ei voi niitä lisättyä sataa laittaa ovimyyntiin, tai edes viisikymmentä tai kymmenen, niille jotka eivät voi ostaa internetin kautta. Henkilökohtaisesti en osta mitään netistä huonojen kokemusten varjossa. Nyt en sitten päässyt, koska uskoin että voisin ostaa lipun paikan päältä tai mangakahvilasta niin kuin frostbiteen.
DemonCat
Jaksu// Hih, kiitos ilmoituksesta, helpotti kovasti mieltäni. :D
Perho
pirate: Jos ilmoittaisimme ennakkoon, että ovelta saisi vielä kymmenkunta lippua, paikalle saapuisi luultavasti kauempaakin halukkaita lähemmäs sata, joista suurelle osalle joutuisimme sanomaan ei - ja nämä olisivat tehneet siis turhan reissun Lahteen asti. Loppuunmynniin jälkeen asiaa ei tarvitse arpoa - lippuja ei saa ovelta, eli turhaa reissua ei tarvitse tehdä.

On harmi, että olet kokenut netistä ostamisen epäluotettavana, Se on kuitenkin meille selkein ratkaisu ja nähty myös toimivana, sillä parin tuhannen tilauksen joukossa on ilmennyt vain muutamia ongelmia, jotka ovat ratkenneet sähköpostinvaihdolla. Nettimyynnin lisäksi olemme myyneet lippuja jo Desucon Frostbitessa, sekä myös Helsingin Chibiconissa ja Tampere Kupliissa. Osallistumisesta näihin tapahtumiin olemme hehkutelleet mm. Facebookissa ja Twitterissä, ja jälkimmäisestä myös uutisissamme. Nettikaupassahan liput ovat olleet myynnissä jo joulusta asti.

Jos lippu puuttuu vielä, löytyy ylimääräisiä lippujaan myyviä kävijöitä ainakin Facebookista ja Anikista.
Milky
Kauanko lipun toimituksessa kestää vielä ? Maksoin oman 24.4, joten saapuuko se pian ?
Le Gasp
Maksoin kyllä lippuni kun tilasin, mutta pankeista riippuen maksussa saattoi kestää. Saanko silti rannekkeeni? o_o Tilaus lähti meikäläisellä 4.5.
"Maksettuasi saat kolmen arkipäivän sisällä vahvistusviestin, josta tiedät että maksusi on tunnistettu ja tilauksesi lähtee postiin pian. Mikäli vahvistusta ei kuulu, otathan pikimmiten yhteyttä. "
ja oon unohtanu ottaa yhteyttäkin koska intti ^^'
Perho
Lippuasioissa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan osoitteeseen myynti@desucon.fi ! Postituksessa on ollut ruuhkaa ja näin postitusajat ovat hieman venyneet, mutta postituskuutti ahkeroi kovasti että liput pääsisivät perille :)
Hitori
Mahtimäärä lippuja taas myyty! Kiitoksia Desukansa <3
Vänkäritietoja odotellessa ;)

-Hitori
Kuroi
:'(((((
Noppa
Jaa ;___; en siis pääsekkää Desuconiin...
Hoho
Odotin koko talven, että pääsisin desuconiin ja näkisin Noriakin, mutta mahti fiiliksissä luin tekstin 'desucon loppuunmyyty' ja kaveriki ehti hankkii jo rannekkeen;__;
Miten tuo konsertti lippu muuten eroaa normaali rannekkeesta ö-ö Onko se niinku vaan siihen konserttiin ja konsertin loputtua lähdetään ulos sieltä sibeliustalolta vai? D::
Perho
Hoho: Konserttilipulla pääsee siis tapahtumassa ainoastaan Aki Hatan konserttiin. Konsertin päätyttyä tapahtumasta tulee poistua, ellei ole ostanut erikseen ranneketta.
Muiku-chan
Musta 2900 myytyä lippua on ihan tarpeeksi.
Siihen päälle laskee vielä työntekijät, niin kyllä siinä on ihan tarpeeksi väkeä.
Miettikään nyt, jos tulis joku ongelma, ja siellä olis joku 3000 ihmistä, kaikki pitäisi saada ulos. On siinä sähläämistä ihan tarpeeksi.
Joten ei ainakaan tarvitse valittaa siitä, että lippuja myyttäisiin liian vähän.

:) Minusta lippuja on tarpeeksi.

Kiitos järjestäjille, teette hyvää työtä.
Doll-z
Milloin tulee tieto ett onko päässyt vänkäriksi vai ei? Kaverit on jo saanu ja stressi kasaantuu epätietoisuuden takia... :I olisi nimittäin hauska tietää pitääkö lippu ostaa työvoimakiintiöstä, tässä kun rupeaa jo epäilemään menikö hakemus oikeasti perille asti--
kimmo
mullekkaan ei oo tullut mitään tietoa hyväksymisestä tai ei järjestyksenvalvojaksi olis kiva saada tietää
Offline
3 viikkoa jo kulunut siitä kun tilasin lipun, vähän huolestuttaa onko itella ryssinyt jossain ( ´ A ` )
henri
3 viikkoo on nytte menny eikä ole vieläkää lippua tullut. postissa vai jossain muussa ongelma?
desuun!
Koska lippu on tulossa? Maksoin sen jo kolme viikkoa sitten.
No problem
Vilkaiskaa mm. huuto.nettiä siellä oli aiemmin kolme lippua myynnissä ja lisää tulee jatkuvasti. Moni tekee niin että ostaa esim 5 lippua ja myy ne pikkuhiljaa kalliimmalla, jopa tuplahinnalla, huutonetissä. Jotkut taas huomaavat etteivät pääsekään paikalle, joten myyvät sitten huutonetissä lippujaan. Muistakaahan tsekkailla sieltä kans!
NeneKanerva
Minä ja kaksi kaveria saatiin liput, kun muut jäi ilman :D Pelättiin ettei ehdi tulla liput Ouluun asti, mutta kyllä nekin tulivat.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!