AMV-kisan ilmoittautumisaika on päättynyt

Kirjoittanut
Krigsi

Ilmoittautuminen Desucon 2012 AMV-kilpailuun on päättynyt. Kisaan ilmoitettiin lähes 50 videota. Kilpailussa on esikarsinta jonka jälkeen kesällä esitettävään finaaliin selviytyy noin tunnin verran tämän hetken parasta suomalaista AMV:tä. Finaali pidetään kesällä con-sunnuntaina. Kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan esikarsinnan tuloksesta ja jatkotoimenpiteistä tämän viikon aikana.

AMV-kisassa ei ole tällä kertaa erillisiä kisakategorioita. Sen sijaan palkitsemme kaikista videoista kisan parhaan, yleisön suosikin sekä erikoismaininnat "paras hyvänmielen video" ja "paras vakavan liiketoiminnan video".

Kommentit

Sawnah
Onko ennustetta kuinka nopeasti videot karsitaan? Utelen koska viime vuonna siihen ei mennyt kuin vajaa viikko, ja Desuun osallistumiseni riippuu oikeastaan ainoastaan AMV-kilpailusta :D ei siis tarvii mitään virallista publish/deadline päivämäärää, mutta suunnilleen >w<;;

Ja kestää siis tänä vuonna vain tunnin? No, se varmaan onkin fiksumpi kuin viime vuoden itsetuhoisen pitkä AMV-kilpailu kun melkein kaikki pääsivät esikatsinnasta läpi :D
Krigsi
Tavoitteena on saada karsinta suoritettua perjantaiksi ja tieto niin karsituille kuin finaaliin selvinneillekin saman päivän aikana.

Tänä vuonna päätin tosiaan leikata videoiden yhteiskeston tuohon tuntiin juurikin mainitsemasi syyn takia. Tällä kertaa kun ei ole edes kategorioita rytmittämässä kisaa. Ensifiilis osallistujavideoita katsellessa on, että tuntiin supistamalla nähdään tänä kesänä kohtuullisen kovatasoinen finaali!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!