Euro Cosplay -ilmoittautuminen on avattu

Kirjoittanut
Hoothoot

Desuconissa järjestettävän Euro Cosplay Championships -kilpailun Suomen karsinnan ilmoittautuminen on nyt avoinna. Kilpailuun otetaan mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta ja itse kilpailu järjestetään Desuconin lauantaina, 15:30 alkaen.  Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta:

Ilmoittaudu

Lisää Desuconin cosplayohjelmasta voit lukea Cosplayportaalista. Muista myös itse tapahtumassa lauantaina käytävä Hall Cosplay-kilpailu, johon valitaan 15 osallistujaa ja hae omat istumapaikkalippusi Metsähallin keskeltä sijaitsevalta lippupisteeltä conlauantain aikana. Lippuja jaetaan vain 1200 kpl ja saliin pääsee vain lipulla. Jonottaminen ei ole sallittua eikä edes tarpeellista.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!