Kuplimista ja Konserttia

Kirjoittanut
Jakoavain

Tänä viikonloppuna Tampereella voi aistia Desun hengen, kun Desuväki on kuudetta kertaa järjestettävässä Tampere Kuplii -tapahtumassa! Desuedustusta on tapahtumassa pöydän muodossa, josta voit kätevästi ostaa liput coniin ja muuta mukavan desuisaa kesää varten. Pöydällä toimii myös Traconin ja Anime- ja mangayhteisö Hidoin piste! Desupöytä on auki lauantaina 5.5.2012 kello 10-17 ja sunnuntaina 6.5.2012 kello 11-17. 

Kuplimisen lisäksi on muutakin uutta! Kunniavieras Aki Hata konsertoi conissa ja hänen konserttinsa liput ovat nyt myynnissä Desukaupassa! Varmista siis oma paikkasi ainutlaatuiseen musiikkielämykseen! 

 

Huom: Konserttilipun hinta EI SISÄLLY rannekkeen hintaan, eli se täytyy ostaa erikseen. Konserttiin osallistuminen ei kuitenkaan vaadi erillistä rannekkeen hankkimista.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!