Kunniavieraskäytännöistä

Kirjoittanut
Desu-kun

Kunniavieraiden artistimanagementin toiveesta kaikenlaisten valokuvaamis-, videointi-, nauhoittamis- tai äänityslaitteiden tuonti saliin on kielletty. Kielto koskee kaikkia ohjelmia, joissa kunniavieraat esiintyvät.

Lisäksi managementin toiveesta Noriaki Sugiyama jakaa nimikirjoituksia vain ennaltamääritetylle paperille eikä hän aio signeerata muuta paikalle tuotua.

Desucon toivoo kävijöiltään avointa mieltä kyseisiä rajoituksia kohtaan. Rajoituksia noudattamalla varmistat laatukunniavieraiden saapumisen myös tuleviin coneihin.

Kommentit

joulun veli
No voihan perse.
a
23.5.2012: "kunniavierasohjelman taltiointi on sallittu!"
4.6.2012: "kaikenlainen valokuvaaminen, videointi, nauhoittaminen tai vastaava taltiointi on kielletty"

Eli management päätti muuttaa ehtoja muutama päivä ennen tapahtumaa? Vai mitä tapahtui?
Ed
Eli siis minun ei tarvitse mennä kuin jonottamaan saadakseni Sugiyaman nimikirjoitus?
Jakoavain
A: Näin kävi. Managementin organisaatiomuutoksen myötä saapui myös rajummat ehdot.

Ed: Juurikin näin.
Gwaur
Höh, juuri viisi sekuntia ennen tämän huomaamista keksin, että Sugiyamalta voisi pyytää nimmarin tuohon hahmonsuunnittelukilpailuun tekemäni piirustusluonnoksen viereen. Ei kai sitten.

Onko tämä kerta-/vieraskohtaista vai päteekö myös aina tuleviin Desuconeihin kunnes toisin päätetään?
Xen
No voi elämä tätä maailman ahneutta. Kas kun kunniavierailla ei ole kaulapantaa, jossa lukee jonkun yhtiön nimi. No onneksi en ehtinyt aloittaa sitä suunnittelemaani kuvaa, johon aioin Sugiyaman nimen pyytää. Mitäs niille ihmisille käy, jotka jäävät kiinni näistä "rikkeistä"? Ja onko yksi nimmari per nenä, vai voiko pyytää pari, kun siskoni ei tuohon aikaan suunnittele olevansa vielä conissa?
Jakoavain
Gwaur: Vieraskohtaista, jokaisen vieraan kohdalla neuvotellaan erikseen oikeudet.

Xen: Ehtoja rikkovat poistetaan salista tai vaihtoehtoisesti takavarikoidaan laite. Nimmareita jaetaan yksi per nenä.
a
Tarkoittaako tämä muuten sitä, että tällä kertaa kunniavierasohjelmat eivät tule myöskään myöhemmin Youtubeen tai muuten jakoon?
SakuraIro
Hetkinen.. Siis ohjelmaan ei saa tulla ollenkaan mikäli kamera on mukana? Vai saako kamerat olla ohjelman ajan esimerkiksi laukussaan, kunhan niitä ei ota esille?
Jakoavain
a: Näillä näkymin kyllä, mutta yritämme saada neuvoteltua jonkinlaisen julkaisuoikeuden.

SakuraIro: Lähtökohtaisesti ei saa tulla kamera mukanaan.
a
Julkaisuista puheen ollen, onko se Frostbiten idoliluento tulossa Youtubeen? Ja olisiko mahdollista saada etukäteen tietoa siitä mitä ohjelmia sinne on tulossa, jotta tietäisi mitä täytyy mennä paikan päälle katsomaan jos haluaa nähdä?
Jakoavain
A: Idoliluento on tulossa kyllä, todennäköisimmin conin jälkeen.

Ohjelmista pyritään taltioimaan lähes kaikki, ellei ohjelmanpitäjä erikseen ole pyytänyt ettei ohjelmaa nauhoiteta. Tarkemmin en ohjelmia voi luvata, sillä tietyt sisältö- ja tekniikkaongelmat saattavat estää julkaisun - moni näistä selviää vasta itse conissa tai sen jälkeen.
i
Saako nimmarijonossa yrittää ottaa kuvia Sugiyamasta? (Vai poistetaanko kaikilta Metsähallissa olevilta ihmisiltä kamerat sen ajaksi? :trollface:)
Ja koska Sugiyama-show on heti avajaisten perään, tyhjennetäänkö sali avajaisten jälkeen ja täytetään uudestaan?
Balze
Hei koskeeko nämä myös Aki Hatan konserttia sekä nimikirjoitusta? Eli saako tuoda jonkun esim. mangaa Aki Hatan nimikirjoitettavaksi?

Entäs kännykät? Pitääkö niistä luopua tapausten ajaksi? Haluan vain tarkistaa nämä ennen kuin tulen sinne?
kanda
Saako sitte pelkkä kännykkä ( jossa on myös kamera / videokamera ) olla repussa ? Vai eikö sitäkään sallita ?
Pena
Olipas nyt sitten kiva tietää, ettei siihen ennalta suuniteltuun cd:hen saakkaan sitä nimeä alle. Luulisi, että nämä asiat olisi saanut selville vähän aikaisemmin eikä näin myöhään.
nuuhku
Nyt on pakko sanoa, että minua ärsyttää. Ymmärrän vielä jotenkin kuvauksen kieltämisen itse tapahtumassa, mutta nimmareiden jako päättyi paljon aiemmin kuin ohjelmassa oli annettu ymmärtää. Yritin jonoon mutta järkkäri(?) ajoi minut tylysti pois, ihan turha oli yrittää selittää että ajoi pitkän matkan tapaamaan kunniavierasta. Jono siis meni edessäni, mutta järkkäri ehti sekuntia ennen laittaa siihen nauhan perään. Tylyä, ei voi muuta sanoa...aikaa olisi ollut vielä 20 minuuttia ohjelman mukaan. En muutenkaan käsitä että miksi nimmarit piti antaa valmiiksi kirjoitettuina- eihän siinä ole mitään ideaa, kuka tahansa voi monistaa kasan Sugiyaman tai kenen tahansa allekirjoitusta! Nimmareiden jaossa hauskaa on nimenomaan ihailemansa henkilön KOHTAAMINEN hetkeksi, ehkä parin sanan vaihtaminen ja tosiaan sen todistaminen, että hän itse viitsii signeerata toivotun tuotteen. En tiedä onko Sugiyama joku megajulkkis Japanissa, mutta oudolta tuntui katsella keskinkertaisia otoksia kissoista kun vastineeksi ei edes saanut "tuoretta" nimmaria...ja asioista olisi tosiaankin voinut tiedottaa hyvissä ajoin.
Pena
nuuhku, I feel your pain. Gotoolta meinasi viimeksi jäädä saamatta, kun järkkärivastaava tosiaankin vähintäänkin tylysti ajoi pois, kun jonoa kohti marssin. Aikaakin tosiaan oli jäljellä reilusti! Itsellänikin oli ässänä hyvä selitys pitkästä matkasta ja signeerattava esinekkin, mutta ei kuunnellut vaan ajoi pois. Tämänkertaisen conin päätarkoitus tosiaan oli saada Sugiyamalta nimmari ennalta hommattuun cd:hen. Ymmärrystä olisi ollut, jos asia olisi ilmoitettu aikaisemmin, että ei jaa nimmareita muuta kuin ennalta määrättyihin papereihin.
Nemo
Tämä siis koski myös avajisia, joissa Noriaki Sugiyama ja Aki Hata käväisivät? Ja päättäjäisiä, jossa Aki hata käväisi? No on se kyllä kumma, kun molemmissa tyypit valokuvas siellä, mukaanlukien myös minä, eikä mitään sanottu?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!