Muistutus cosplayohjelman pääsylipuista

Kirjoittanut
Hoothoot

Desuconin cosplayohjelma koostuu kahdesta cosplaykilpailusta - Euro Cosplay Championships -kilpailun karsinnasta ja Hall Cosplayn pukuesittelystä. Molemmat kilpailut kisataan Sibeliustalon pääsalissa, johon mahtuuu noin 1200 katsojaa. Yleisölle jaetaan ilmaisia lippuja Desuconin tuotemyynnin vierestä, Metsähallin portaiden alapuolelta. Lippujen paikkaa ei valitettavasti saa valita itse vaan liput jaetaan hakujärjestyksessä, permantopaikoista aloittaen. Jos haluat useamman lipun esim. kaveriporukallesi, yhden henkilön kannattaa hakea kaikkien liput, jotta pääsette varmasti istumaan vierekkäin. Lippuja jaetaan lauantaina 9-15:30 tai niin pitkään kuin niitä on saatavilla!

Paikkaliput toimivat seuraavalla tavalla:

Liput on värikoodattu istumapaikkasi sijainnin mukaan. Permannon liput ovat vihreitä, 1. parven liput vaaleanpunaisia, 2.parven liput keltaisia ja liput urkuparvelle sinisiä. Värikoodauksen lisäksi lipuissa myös lukee istumapaikkasi sijainti. Lipuissa lukee rivi, jolla paikkasi sijaitsee ja paikkasi numero. Paikkanumerot löytyvät salin tuoleista ja rivin numero jokaisen tuolirivin päädystä. Kysy salihenkilökunnalta, jos jokin kummastuttaa.

Paikkalippujen vuoksi jonottoaminen saliin ennen cosplayohjelmaa on aiheutuvasta tungoksesta johtuen KIELLETTY. Kaikki lipulliset pääsevät saliin ja liputtomat voivat seurata ohjelmanumeroa Susilavalta ja televisioruuduilta ympäri conin.

Älä jätä tämän kesän eeppisintä cosplaykisaa näkemättä!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!