Muutoksia tilausten postitukseen

Kirjoittanut
Perho

Aiemmista vuosista poiketen DesuKaupan tilaukset lähetetään ennen kesän Desuconia kerralla isommissa erissä. Yhden postituskuutin sijasta kokoamme siis yhteen oikean postituskuuttitiimin, joka kokoontuu parin viikon välein askartelemaan rannekkeita kuoriin ja lähettämään niitä tilaajille. 

Käytännössä tämä tarkoittaa, että tilausten postituksissa saattaa esiintyä ajoittain viivettä. Tilauksista lähetetään kuitenkin erillinen vahvistus sähköpostitse, kun tuotteet laitetaan postiin. Mikäli tämän vahvistuksen saamisen jälkeen kestää yli viikko ilman, että desukuorta löytyy postilaatikosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin jäljittelemme, mitä tilaukselle on tapahtunut.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!