Työvoimahaku auki perjantaina!

Kirjoittanut
Jakoavain

Desuconin vapaaehtoistyövoiman haku avataan tänä perjantaina, 22.3., kello 22.00. Vapaaehtoistyövoimaksi lähteminen on hyvä keino hankkia käytännön tapahtumatyökokemusta ja erinomainen keino nähdä kulissien takaa, miten tapahtuma järjestetään. Työtehtäviä on siivoushommista aina järjestyksenvalvontaan (voimassa oleva kortti oltava).

Työvoimaksi valituille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy, lämmintä ruokaa ja lattiamajoitus.

 

Kommentit

SummerBerryz
Kuinka kauan voipi hakea :) ?
Lepa
Joo, olisi kiva tietää kauan voi hakea, sillä ite olen perjantai iltana konsertissa, niin en pääse heti laittamaan hakemusta tulemaan.
Idle
Jaksuuu :D Tuo ajankohta on parhautta :') Voisin Kuplii etkoilla rustailla hakemuksen jos sattuu oleen WLAN siellä missä sit oonkin :)
INKA
"Työvoimaksi hakeneille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy, lämmintä ruokaa ja lattiamajoitus".....pitäiskö ton olla et työvoimaksi päässeille?
Antti "Ana" Myyrä
INKA:

Aivan oikein! Kirjoittajalla oli näemmä sattunut moka. Tämä on nyt korjattu kuntoon, kiitokset tarkkaavaisuudesta!
INKA
kysyisin tälläst et onks täs sama juttu ku frostin työvoimahaus.... et jos on hakenu eikä tuu valituks nii onks jossain jemmas liput mitkä voi sit ostaa paikanpäält? siis kun peruutusliput tulee myyntiin ja ostais lipun sielt ja tulis sit valituks nii se lippu ois sit niinku "turhaan ostettu"....
Ed
Avautuuko siis kaikki työvoiman alueet (eli esim. yleisvänkäri, valokuvaaja, järjestyksenvalvoja...) nyt perjantaina?
Jakoavain
Hei Ed!

Kyllä, hakulomake koskee jokaista osa-aluetta.

Tarkemmat hakutiedot tulevat lomakkeen yhteydessä. Työvoimahaku ei ole nopeuskisa, vaan hyvin valmistellulla hakemuksella pääsee pitkälle!
Kiuru
Onko työvoimahakuun ikärajaa? Jossain taisi aiemmin olla että 15. Siskon kanssa oltaisiin nimittäin kiinnostuneita, mutta hän on tällä hetkellä vasta 14. Hän kyllä täyttää 15 ennen Desua, riittääkö se?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!