Cosplaykilpailuihin ilmoittautuminen on nyt auki!

Kirjoittanut
Edeae

Desuconissa kisataan tänä vuonna ennätyksellisesti kolme cosplaykilpailua. Hall Cosplay -kilpailuun kisaajat valitaan vasta conissa, mutta Eurocosplay -karsintaan ja ensimmäistä kertaa järjestettävään esityskilpailuun on mahdollista ilmoittautua mukaan nyt!

Tutustuthan huolella kilpailuiden sääntöihin ennen ilmoittautumista!

Eurocosplay -karsinnan ilmoittautumisen löydät  täältä.

Esityskilpailuun pääset sääntöihin tutustumisen jälkeen ilmoittautumaan täältä.

 

Eurocosplayn ilmoittautuminen on avoinna 15. päivään saakka ja esityskilpailuun 20. päivään asti. Molemmat ilmoittautumiset voidaan kuitenkin sulkea jo aikaisemmin, mikäli kilpailijamäärät täyttyvät. Jos siis mielit mukaan, ilmoittaudu heti!

Mikäli kisaamisen sijaan tahdot päästä katsomon puolelle seuraamaan, millaisia pukuja ja esityksiä tänä vuonna lavalla nähdään, muistathan hakea ilmaisen paikkalippusi conissa! Lauantain kilpailuihin lippuja jaetaan infon cosplaypisteessä kello 9 alkaen ja sunnuntain esityskilpailuun sunnuntaina klo 9 eteenpäin. Katsomoon ei siis tarvitse jonottaa, hae vain ilmainen paikkalippusi ja saavu paikalle viihtymään!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!