Desuconin keskustelupiirit ja niihin ilmoittautuminen

Kirjoittanut
Hoothoot

Kesän Desuconissa järjestetään ensimmäisen kerran Yamaconista tuttuja keskustelupiirejä. Keskustelupiirejä on Hongassa lauantaina 11:30-22:00, cosplaykisan aikana huone tuuletetaan. Keskustelupiirit ovat noin 75 minuutin pituisia keskustelutuokioita animesta, mangasta ja muista japanilaiseen kulttuuriin liittyvistä aiheista. Keskustelupiireihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia, ilmittautumiset tämän sivun linkeistä tai infosta viimeistään tuntia ennen ohjelman alkua. 

 

Naoki Urasawa                            la 11:30-​13:00

Tuomas "Haider" Hiden

Vapaata keskustelua Johan Liebertin tarkoitusperistä, Yawaran muodikkuudesta ja siitä, miksi 20th Century Boysin pitäisi saada anime, sekä kaikesta näiden välillä. Tilaisuuden teille tarjoaa Ystävyyspuolue.

 

Animetapahtumien kehittäminen kävijänäkökulmasta       la 13:00-​14:30

Mari Reponen

Oletko noin 17-24-vuotias kokenut tai hieman kokemattomampi conkävijä ja kiinnostunut keskustelemaan kotimaisten tapahtumien ohjelmista ja teemaratkaisuista? Onko sinulla päteviä mielipiteitä siitä, miten suomalaisia animetapahtumia voisi muuttaa entistä paremmiksi? Tule keskustelemaan suomalaissta tapahtumista ja jaa ideasi muillekin. Keskustelupiirissä kerättyä aineistoa hyödynnetään myöhemmin opinnäytetyön toteutuksessa.

 

The Rose of Versailles              la 14:30-​16:00

Reetta Kontiainen

Tervetuloa keskustelemaan 70-luvun shoujoklassikosta, Riyoko Ikedan mangasta ja sen animeversiosta. Hahmojen ja juonen kiemuroiden lisäksi pohditaan, miten sarja vaikutti ilmestymisaikanaan ja mikä tekee siitä edelleen suositun ympäri maailmaa. Ja oliko Oscarin kaltaisia naisia oikeasti olemassa? Huom! Sisältää todennäköisesti paljon spoilereita, ja keskustelun kannalta on toivottavaa, että osallistujat ovat katsoneet/lukeneet sarjan loppuun tai ainakin tuntevat juonikuviot hyvin.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: rk.bakaneko@gmail.com

 

BL-keskustelua tositarkoituksella                     la 17:30-​19:00

Maija Lehtola

BL:n harrastaminen on hauskaa, mutta toisinaan yksinäistä puuhaa. Jos olet aina halunnut avautua poikarakkausmangan ja sen harrastamisen kiemuroista muiden fujoshien ja fudanshien kanssa, tervetuloa mukaan! Mikäli juttua riittää, voidaan sitä jatkaa myös ohjelma-ajan jälkeen. Osallistujamäärä on rajoitettu, ennakkoilmoittautuminen netissä tai infotiskillä paikan päällä. 

Osallistujamäärä on rajoitettu, ennakkoilmoittautuminen paikan päällä.

 

Anime elämäntapana               la 19:00-​20:30

Perttu Murto

Onko animen katsominen enemmänkin elämäntapa kuin harrastus? Mikä tekee tästä aivan erilaista kuin muista harrastuksista? Tule mukaan pohtimaan harrastuksemme syvintä olemusta!

 

Photoshop cosplayssa             la 21:00-​22:00

Meg

Mistä on parhaat cosplay-asut tehty? Onko ne luotu verellä, kyynelillä ja määrätietoisuudella vai photoshopilla? Kuuluuko cosplaykuvien remasterointi harrastukseen vai onko se vain nuorien cossaajien tapa kalastella huomiota? Tule jakamaan mielipiteesi ja näkemään asioita uusilla tavoilla. Keskustelun sävy pyritään pitämään asiallisena, joten pilailumielessä osallistuminen ei kannata. Ohjelmaan mahtuu 20 ensimmäiseksi paikalle saapunutta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!