Desuconin kisat, visat ja huumoriohjelma

Kirjoittanut
Hoothoot

Vakavan ja analyyttisen ohjelman lisäksi kolmesta Desupäivästä löytyy myös kevyempää ja viihteellisempää ohjelmaa. 

Luennot

Todellisuusopas komeroille 2.0 la 14:30-​16:00

Janne "Dystopia" Haimilahti

Tiedän, ettei onnellisuutta ole helppo saavuttaa, mutta kuka tahansa pystynee halutessaan tekemään todellisuudestaan vähemmän ikävän paikan. Haluan auttaa sinua nauttimaan elämästäsi enemmän. Tule kuuntelemaan kokeneen komeron kokemuksia ja näkemyksiä todellisuudesta. Luvassa esim. elämänhallintaohjeita ja filosofiaa.

Kaada kaunottaria kuin Keima Katsuragi la 20:30-​22:00

Maik ja Zoro

Animesta opitut naistenviettelytekniikat syynissä. Tarkastellaan eri animesarjojen naistenmiesten tekniikoita oikean maailman ammattilaispokaajien teorioihin perustuen. Luennolla käsitellään mm. The World God Only Knows -sarjan metodeja sekä myös vähemmän onnistuneiden animenaistenmiesten ponnisteluja kauniimman sukupuolen edustajien pään menoksi. Tämän luennon jälkeen tiedät kannattaako tosielämän toiveikkaan vävyehdokkaan ottaa oppia animesankareiden viettelytekniikoista.

Visa

Myöhäisillan hahmontunnistusvisa Abnormal la 23:30-​02:00

Tuomas "Haider" Hiden ja Kati "kaasan" Huitula

Viimekertaisten voittajien peräännyttyä toiselle sijalle sijoittunut joukkue vastasi haasteeseen. Yöllä, kun mielet ovat virkeimmillään ja luovuus kukassaan, uudet joukkueet kohtaavat toisensa ja tunnistavat animehahmoja salaperäisten kuvien perusteella. Pohjalle suositellaan vähintään sataa katsottua animesarjaa, vanhojen sarjojen tuntemusta ja tuoreiden sarjojen aktiivista seuraamista. Netissä tapahtuvassa esikarsinnassa valitaan neljä 2-3 hengen joukkuetta ja ohjelman alussa tapahtuvassa jälkikarsinnassa yksi joukkue lisää. Tervetuloa tunnistamaan tiesi la-yön kilpailuun! 

Ilmoita joukkueesi: towerarcana@gmail.com ja vastaa esikarsintakysymyksiin ilmoittamalla numeroa vastaavan sarjan nimi. Jos tunnistat kuvassa esiintyvän hahmon tai hahmot, ilmoita myös ne, sillä lisätietoa voidaan käyttää hyödyksi karsinnassa.

 Yölliset kilpailut 

Animerastirata

Yöohjelmaa animetietäjille! Sibeliustalon moniin nurkkiin on piilotettu 15 eri tasoista animekysymystä. Etsi kysymykset yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa ja vastaa niihin parhaasi mukaan. Voittaja/t saavat päättäjäisissä noutaa mahtavan Desupalkinnon. Mikäli oikeita vastauksia tulee useampia, palkinto arvotaan voittaneiden kesken.

Yöllinen animerastirata on käynnissä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 23:00-09:00, hae vastauspaperi infopisteestä ja onnea etsintään!

Yöllinen lausekisa

Ympäri Sibeliustaloa on kätketty 17 lappua, joissa jokaisessa on sanoja. Sanoista muodostuu lause, jonka ratkaisija/t saavat päättäjäisissä noutaa mahtavan Desupalkinnon. Mikäli oikeita vastauksia tulee useampia, palkinto arvotaan voittaneiden kesken.

Yöllinen lausekisa on käynnissä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 23:00-09:00. Hae vastauspaperi infopisteestä ja onnea etsintään!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!