EuroCosplay -karsinta täynnä

Kirjoittanut
Edeae

Euro Cosplay Championships -karsinnan paikat täyttyivät ennätysnopeasti ja ilmoittautuminen on nyt suljettu. Kaikille ilmoittautuneille ja karsintaan hyväksytyille on lähetetty varmistussähköposti. Mikäli ilmoittauduit eikä sähköpostia näy, ota yhteyttä cosplayvastaavaan Ilonaan osoitteeseen cosplay@desucon.fi.

Sunnuntaiseen esityskilpailuun sen sijaan on vielä paljonkin paikkoja vapaana, joten jos Sibeliustalon pääsalin lavalle pääseminen kiinnostaa, tutustu esityskilpailun sääntöihin ja ilmoittaudu täältä. Esityskilpailun ilmoittautuminen on auki toukokuun 20. päivään saakka, mikäli kilpailijamäärä ei täyty sitä ennen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!