Lattiamajoituksen ilmoittautuminen avattu!

Kirjoittanut
Rashkul

Lattiamajoituksen ilmoittautuminen on nyt avattu! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kommentit

piisamirotta
onko lattiamajoituksella ikärajaa?
Ville Lukkarinen
Jeeeee
Azusa
Kauanko siinä pitäisi kestää että vastausviesti tulee?
nugetti
Samaa kyselen kuin Azusa.
Puupää
Piisamirotta, tuolla lukee:
"- Ja siis alle 15-vuotiaat voivat majoittua vain jos on lupa huoltajalta sekä ilmoittautumisessa on mukana huoltajan yhteystiedot."
Azusa
Onko kukaan vielä saanut vahvistusviestiä ? Vai olenko minä ainoa
Azusa
Pitää lisätä vielä entiseen että tarkoitin että olenko ainoa joka on jäänyt ilman
Tuitui
Et ole ainoa joka ei ole saannut mtn vastausta Azusa. :P Toivon että tulisi pian....
....
Juu ette ole ainoita D:
minä hoidin kaverienkin ilmoittautumiset samaan syssyyn, toivottavasti vahvistus tulee pian >.<
HF
Peloittaa hieman, kun en lähettänyt viestiä ihan heti. Toivottavasti ehdin ja jos en, niin voisi tulla vastaus siitäkin, että voisi alkaa etsiämään suojaisaa sillanalusta :'D
oskari14
...Niin voisiko nyt kukaan järjestäjistä sanoa juuta tai jaata siitä, että milloin nämä Hollolan Hirvenhiihtäjät ajattelivat lähettää niitä maksupyyntöjä meille mahdollisille majoittujille?

Olettaisin kuitenkin etteivät makuupaikat ole menneet samalla vauhdilla kuin liput, muuten olisitte varmaan jo maininneet asiasta.
Jakoavain
Hei kaikki,

Hirvenhiihtäjät käsittelevät kaikki postit käsin ja näemmä käsittelyssä on jonkinlainen kriteeri, josta emme ole tietoisia.

Olemme ottaneet kuitenkin yhteyttä heihin, josko saadaan asiat etenemään.

Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä.
Damdam
Olisi kiva pikku hiljaa saada tietoa saiko lattiapaikan, kun sitten tulee kiire myydä lippu. Eli se lattia on aika oleellinen, vaikka voisi tuntua siltä, että sen kanssa voi vähän hidastella laiskuutta. Itse asiassa aika ensi viikon alusta olisi hyvä saada infoa asiasta. Maksun eräpäiväkin luki olevan 7. päivä....
oskari14
Vaikuttaisi siltä että nyt ne Hirvenhiihtäjät on viimein alkanut laittamaan niitä viestejä eteenpäin, sain nyt oman lattiamajoitusvarmistukseni tässä eilen illalla. Toivottavasti pistävät nyt kaikille hakijoille ne viestit tässä seuraavien päivien aikana, eräpäivä kun ei tosiaan ole kovin kaukana.
Magnusti
alkaa itseänikin vähän jo huolestuttaa. osa ihmisistä kuulemma jo viestin saanut, mutta täällä ei vieläkään näy mitään. Ja muita majoituspaikkoja ei oiken ole jäljellä
Muumi
Mikäli ei ole saanut viestiä, tarkoittaako se ettei majoitusta saa?
HF
Hirvenhiihtäjät hei, olisi ystävällistä jos laittaisitte viestiä myös niille jotka eivät päässeet, niin ei tarvitsisi elää suloisessa epätietoudessa :3
Ei ole vieläkään saanut viestiä
Saako nekin tietää, jotka eivät päässeet? Ihan vain siksi, jotta voisi sitten suosiolla myydä lipun pois. On kyllä hyvin tämä homma hoidettu.
Vohveli
Voisiko joku kertoa, minkä verran majoitukseenilmoittautuneita on ollut suhteessa majoituspaikkojen määrään eli joutuuko osa majoitukseen haluavista etsimään itselleen toisen majoituspaikan vai mahtuvatko kaikki halukkaat lattiamajoitukseen? Itseänikin alkaa hieman huolestuttaa, kun ilmoitusviestin lähettämisestä on kulunut jo jonkin aikaa eikä vastausta kuulu. Olisin todella kiitollinen, jos saisin tietää, pääsinkö kaverini kanssa lattiamajoitukseen vai en.
Pekka "Rashkul" Myller
Yleisenä vastauksena mahdollisimman monelle tiedustelleelle:

Partiolla on mitä ilmeisimmin ollut hankaluuksia vastata kaikille kohtuullisessa ajassa. Tarkkaa syytä emme valitettavasti tiedä. Majoituspaikkojen määrä tarkentui vasta ilmoittautumisen auettua, kun Salpausselän koulun tarjoamien tilojen kapasiteetti selvisi partiolle. Tilaa on paloturvallisuusmääräyksen mukaan 150:lle. Ilmeisesti koulukin on ollut sangen hidas vastailemaan partiolle, mutta en lähtisi ketään erikseen syyttelemään.

Pyrimme nyt omalta osaltamme pitämään huolen siitä, että kaikki ilmoittautuneet saavat tiedon siitä, ovatko majoituksen saaneet! Desuconille tosin ei jää tietoja ilmoittautuneista, vain partiolle.

Sen osaan sanoa (kuten sivulla nyt lukee) että majoitus on nyt täynnä. Majoitukseen eivät pääse kaikki halukkaat conin aikana, vaan vain ne jotka ovat ilmoittautuneet ja maksaneet etukäteen! Lähtökohtaisesti peruutuspaikkoja ei ole.

Toivottavasti kenenkään ei tarvitse majoituksen puutteen takia perua tuloaan Desuconiin! Tapahtuma ei kuitenkaan voi majoitusta taata, vaan sen järjestäminen on viime kädessä jokaisen kävijän omalla vastuulla.

Tietoa Desuconin lattiamajoituksesta on tullut kohtuuttoman myöhään, se
myönnämme eikä siitä mihinkään pääse! Jatkossa pyrimme hoitamaan lattiamajoituksen alusta loppuun itse tai ainakin niin, ettei tietoa tarvitse odotella viime hetkeen asti, kuten tällä kertaan. Tästäkin ollaan taas opittu.

Majoitusta vailla oleville suosittelisin vielä viime hetkellä majoitusvaihtoehtoja täältä:

http://www.lahdenseutu.net/fi/vapaa-ajan_matkailu/majoitus/hostellit_ja_muu_majoitus/?id=732
Jaa
Ei ole kuulemma yhtään hotelleja vapaana Lahden keskustan alueella ja lattiamajoituksesta tuli viesti että ei ole paikkoja jäljellä. Onko lattiamajoituksen viestit käsitelty epäjärjestyksessä, vai onko oikeasti vain niin paljon tungosta? Aika typerääkin on, että viestin saamisessa meni niin kauan että nyt ei majapaikkaa ole missään saatavilla.
Jaa
Korjaan, Lahden lähialueella. Kaikki on kuulemma loppuunmyyty.
HF
Eipä onnistanut minuakaan lattiamajoituksen kanssa... Kuinkahan paljon tungosta oli? Itse lähetin viestin pari tuntia ilmoittautumisen avautumisen jälkeen eli ilmeisen onnettoman myöhään :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!