Median akkreditointi Desuconissa

Kirjoittanut
Japsu

Desuconiin saapuvia lehdistön edustajia pyydetään mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan tapahtumaan tulostaan 31.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiedotus ät desucon.fi. Desucon toivottaa tervetulleeksi voimassaolevan lehdistökortin haltijat myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta etukäteen ilmoittautumalla nopeutatte sisäänpääsyä tapahtumaan saapuessanne.

Kunniavieraita Seiji Mizushimaa ja Akemi Okamuraa on mahdollista haastatella. Haastattelupyynnöt pyydetään lähettämään mahdollisimman pian sähköpostitse em. osoitteeseen. Haastatteluaikoja on rajoitetusti.

Lisätietoja ja lehdistötiedotteet

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!