Ilmoittaudu photoshooteille!

Kirjoittanut
Japsu

Desuconissa järjestetään jälleen cosplay-photoshootteja. Jo perinteeksi muodostuneet photoshootit ovat mainio tapa saada asusi ikuistettua osaavan kuvaajan avulla Sibeliustalon komeissa sisätiloissa tai lähiympäristön hienoissa maisemissa!

Photoshootteja järjestetään kaikkina kolmena päivänä, ja photoshootille voi ilmoittautua yksin tai ryhmässä. Yhden photoshootin kesto on 45 minuuttia. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivitys 28.5.2013 klo 15:00: Photoshootit ovat nyt täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!