Ruokaile Sibeliustalolla!

Kirjoittanut
Jakoavain

Kesän kunniaksi Sibeliustalon terassitarjonta laajenee! Sibeliustalon takapihan terassilla on tarjolla jäätelöä, slush-jäähilejuomaa ja alkoholittomia virvokkeita. Lämpimän conipäivän vilskeessä voi siis viilentyä suoraan Sibben terassilla! Jätskibaari muine tarjoiluneen on auki perjantaina klo 18 - 22, lauantaina klo 11 - 22 ja sunnuntaina klo 10 - 15.

Lisäksi Sibeliustalon ravintola Lastu tarjoaa kävijöille lämmintä ruokaa conin lauantai- ja sunnuntaipäivinä. Seisovan pöydän lounas maksaa 9,90 euroa. Lounastarjoilu on avoinna lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 11-16. Lastun kahvilalinjasto on auki koko conin ajan.

Sibeliustalon ravintoloita käyttämällä teet myös hyväntekeväisyyttä! Ravintoloitsija Kanresta Oy on Suomen Kansanterveysyhdistys Ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Kanrestan palveluja tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjä, jotka ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustentyön keskusliitto ry. 

Lounaslista:

LAUANTAI klo 11-18

 

SALAATTIPÖYTÄ, LEIPÄ JA LEVITE

 

LIHAPULLAT L

 

KERMAKASTIKE L, G

 

PERUNASOSE VL,G

 

RATATOUILLE L,G

 

SUNNUNTAI  klo 11-16

 

SALAATTIPÖYTÄ, LEIPÄ JA LEVITE

 

BROILERIA JA CURRYKASTIKETTA L

 

RIISIÄ L,G

 

KASVISGRATIINIA L,G

 

 

Kommentit

Juffu
Ah, aivan ihana uutinen! Toivottavasti terassilla on myös hiilihapottomia juomia, muuta kuin vettä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!