Desuconin yössä: Flashvideoita ja aktivoivaa ohjelmaa

Kirjoittanut
Hoothoot

Kuten kaikki tietävät, ei Desuconin yössä saa nukkua (lattiamajoituksessa, hotellissa, retkeilymajassa, leirintäalueella, matkailuvaunussa ja kotona tai kaverilla se on kuitenkin erittäin suositeltavaa!). Tästä syystä myös yökukkujat ja aamuun asti valvojat on huomioitu ohjelmassa melko kattavalla yötoiminnalla. Yökyöpeleiden kannattaa ottaa seuraavat ajat ja ohjelmat muistiin:

Perjantain ja lauantain välinen yö:

Yöllinen animevisa eli etsi Sibeliustaloon piilotetut kysymykset ja vastaa nihin vastauslomakkeella 23:00-09:00, lisäohjeet infosta.

Japani- ja animeteemaisia leikkejä ja pelejä harrastaan pajatila Koivun yöllisellä leikkikentällä 02:00-​06:00 välisenä aikana.

AMV-huone on päällä koko yön 21:30-8:00 välisenä aikana ja animehuoneen yö on täynnä laatusarjoja kaikilta vuosikymmeniltä.

 Lauantain ja sunnuntain välinen yö:

Flash-videoita Metsähallin Desuscreenillä kun eniten väsyttää eli välillä 00:00-05:00

Yöllinen sanajahti eli etsi Sibeliustaloon piilotetut sanat ja tee niistä kokonainen lause välillä 23:00-09:00, lisäohjeet infosta.

Perinnetarinoita Japanista kerrotaan Tarinankerrontatyöpajassa, pajatila Koivussa 23:00-​01:00 välisenä aikana.

Huippusuosittu Yöllinen teetuokio palaa myös Desuconin yöhön 02:00-06:00 välisenä aikana, oman mukin tuominen kannattaa!

AMV-huone on päällä 00:00-8:00 ja animehuoneen yö on täynnä laatusarjoja kaikilta vuosikymmeniltä.

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!