Piirustuskilpailu Desuconin perjantaina

Kirjoittanut
Hoothoot

Ohjelmaperumisen vuoksi Desuconin perjantaina järjestetään piirustuskilpailu aiheella "Desucon 5 vuotta". Kilpailu järjestetään kongressisiiven Honka-pajatilassa kello 18:00-19:30. Kaikki tänä aikana piirretyt ja asianmukaisesti nimetyt kuvat osallistuvat piirustuskilpailuun, jonka palkintoraadissa ovat kaikki Desumaskotit. Kilpailun palkinto jaetaan sunnuntain päättäjäisissä.

Desucon tarjoaa piirtäjille kyniä ja paperia. Piirustukset kerätään ohjelma-ajan lopussa. Muista laittaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi piirustuksen taakse, jotta voimme lähettää palkinnon sinulle, mikäli et osallistu päättäjäisiin.

 

 

Kommentit

Arnon
Saako kilpailuun ottaa mukaan referenssi kuvia, esim. kuvat Desucon ja Frostbite maskoteista?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!