Desuconin peruutusliput myynnissä huomenna

Kirjoittanut
niidel

Kesän Desuconin peruutusliput tulevat myyntiin huomenna 19.4.2014 kello 16:00. Huomenna myyntiin tulevat liput ovat vain .pdf-lippuja, postitettavia lippuja ei enää toimiteta. Peruutuslippujen ostaminen tapahtuu kuten tämänpäiväinen lipunmyynti.

Lippuja on nettisivujen virheestä johtuneiden tupla- ja triplatilausten vuoksi saatavilla melkein 1000 kpl, joten lippuja riittää vielä halukkaille!

 

Kommentit

Saejima
No ilmankos ne meni noin nopeasti jos usealle tuli sivujen ongelmien myötä tuplana tai triplana varattua se määrä mitä oli ostamassa. Pienen väännön jälkeen pääsin maksamaan ja sain sen verran lippuja ku halusin ja tarvitsin joten ei huolta itsellä siitä enään.

Hyvän kokoinen määrä vielä jäljellä, toivottavasti Desun IT-koijarit on paremmin valmistautuneet huomenna kuin tänään :-D
Jossup
Oi olen hyvin kiitollinen että saan vielä mahdollisuuden päästä Desuconiin ;__; <3
Tapani
Tuskin nämäkään silti ensiviikon puolelle riittää, joten kannattaa toimia.
Anonyymi
ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa
agate
Tuli mieleen kysäistä, että kun mä sillon paniikissa yritin niitä lipuja varailla, niin nyt mun profiilissa näkyy kaks tommosta "haamulippua", joitten hinta on 0 euroa eikä niitä pysty maksamaan... Niin onkohan tuo vain joku bugi, vai onko kyseessä kenties kaksi ihan oikeeta lippua, joitten varaus mun pitäis jotenkin perua? En haluais turhaan myynnin sähköpostia kuormittaa, jos se on vaan bugi :)
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Tekniikkakuuttimme osaavat kertoa, että kaikki nollaliput on nyt poistettu. Eli sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos oma tilauksesi on mennyt onnistuneesti läpi.
agate
Ahaa, selvä homma sitten! Oma tilaus meni läpi ja maksettukin on, joten kaikki hyvin! Kiitos tiedosta! :)
Anonyymi
Onko peruutus lattiamajoituksiakin vielä mahdollista ostaa lipun kanssa?
Alexander "ObD" Lindholm
Lattiamajoituksia on vielä jäljellä https://desucon.fi/desucon2014/ilmoittautuminen/majoitus/
Anonyymi
ObD hei kannattaako kattoo Strawberry Panic?
Anonyymi
mitä pitää tehdä, jos profiilissa näkyy toinen tilaus mikä on vahingossa tullut ja se pitäisi maksaa? D: on siis kaksi tilausta ja toinen on maksettu. pystyykö tota peruuttamaan?
Anonyymi
Älä tee mitään. Se peruuntuu itsestään.
Marsipaani
Itselläkin meni tilaus vahingossa 3 kertaa läpi, vaikka kerran piti. Eli siis niitä kahta jota en ole maksanut, en tarvitse.
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Nämä poistuvat maksamattomina aamusta. Asia ei siis edellytä sinulta toimia! Liput palaavat myyntiin iltapäivällä klo 16 kun peruutuslipunmyyntimme alkaa.
Cuteness
Uh, käynpä kertomassa kaverilleni ^^ helpottunut tunne kun sitten varmaan näinkin hänet! :3
Cuteness
Uh, käynpä kertomassa kaverilleni ^^ helpottunut tunne kun sitten varmaan näinkin hänet! :3
Anonyymi
Olis kysymys lippujen tilaamisesta jos asuu ulkomailla, eilen yritin tilata lippuja (kun niitä vielä oli) laitoin belgian postinumeron jossa on vain neljä numeroa ja suomen postinumeroissa on viisi numeroa, joten siihen tulee että postinumero on väärin. Joudunko laittaa suomalaisen osoitteen?
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Verkkokauppamme osoitteet validoidaan suomalaisten osoitteiden mukaan joten kannattaa käyttää suomalaista osoitetta. PDF-lippu tulee kuitenkin sähköpostiisi, riippumatta missä asut, joten tämän ei pitäisi olla ongelma. Osoitetta käytetään tällöin selvittelyyn ja varmisteluun että kyse on todella sinusta jos lippusi olisi esim. hukkunut ja henkilöllisyytesi tarvitsisi varmistaa paikan päällä.
Zaaza
Multa on tulossa yks lippu ainaki tänne myyntiin, koska hätäpäissäni itkukurkussa tilasin kaksi xd Nojoo, mut onnee kaikille! :) Toivottavasti halukkaat saa lipun!
Juulizkaa
Tää sivu oli eilen kivan jumissa.... Onneks sain jo lipun
Figgu
Huh!!! Sai kyllä paniikkikohtauksen eilen, kun sivu ei meinannu ladata! T-T Muillakin näyttää ollen ongelmia ja käy kyllä kauheesti sääliks kaikkia, jotka ei pystyny tilata :c Lopulta kyllä ite sain liput tilattua ^-^
Primalex
No höh! Kaveri unohti tilata lipun ja pyys ny mua tilaamaan sen.....Toivottavasti sivusto ei kaadu
Grovestream
Hyvin pelas sivusto ainakin tänään. Sain lippuni ostettua. :)
ANicochi
Lippu tilattu ja tulostettu :)
Mutta lähetin teille s-postia ongelmasta varata lattiamajoitusta. :/ Viitsisittekö fiksata? :3
ANicochi
Ja nyt tilaukseni osiossa näyttää että olen varanut 3 lattiamajoitus paikkaa vaikka sivu näytti erroria niitä tilatessani. :/
Miicat
Yey, kaikki kunnossa, lippu kassissa ! ♥
Anonyymi
Hei! Vieläkö saa desuun ostettua lippuja ja jos niin mistä täältä niitä pääsee ostamaan? Joo oon sokee tai sitten vaan yksinkertaisesti tyhmä xD
Saejima
Vielä näyttäis olevan Kauppa osiossa myynnissä. Ei varmaan oo kauvaan kylläkin et nopeat syö ja hitaat ei...
Masa
Kauppa kauta pääsee ostamaan lipput ja saa nähdä menekö kaikki lipput ensiviikkolla. :-/
Toivon mukaan Desussa saan uusia kavereita. :-)
Raven
Joo kavereita toivon itsekkin. Nyt tulen yksin ja toivon mukaan tulevaisuudessa sitten uusien kavereiden kanssa. :)
Chevac
Yeah! Liput hommattu ^^ Nyt vaan conia odotellessa..
Vemputin
Onko niitä lippuja vielä, jos ei niin joku vois myydä omansa mulle:D:D
Anonyymi
onko lippui enää missää?? mie kuolen jos en pääse. OIKEESTI MUL ON JO HIRTTOKÖYSI VALMIINA!!!! jos ei nii joku myy!!!
joel.l.tiihonen
.....If I could I would forbid selling "ticket's" to these type of event's AND make them free entry at least in Summer or semi free that you can enter the premises (including shop stand's/ cafeteria) but not lecture areas without a ticket/wristband like I'n some theme park's used to ( Linnanmäki, Tykkimäki, Särkänniemi etc.)

No ei sillä väliä yksin mä oisin silti joutunut tulemaan.... Olis vaan ollut kiva päästä kattomaan myynti kojujen tarjontaa(ettei tarttis aina yksin netistä ettiä jotain) tai edes täyttää 3DS mii hahmoilla T: Alone in Kouvola
joel.l.tiihonen
..noh tuun ainakin lahteen keräämään edes Mii hahmoja kun muualta ei löydy... (Even though they can't be real live friend's..ever..)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!