Majoituksen peruutuspaikat

Kirjoittanut
Japsu

Lattiamajoitus on toistaiseksi täynnä. Pieni erä peruutuspaikkoja tulee varattavaksi huomenna sunnuntaina 20.4. kello 18:00.

Kommentit

ANicochi
En oo saanu vahvitusta paikastani lattiamajoituksessa. Ja tilaukseni osiossa on 6 kertaa lattiamajoitus paikka vaikka tilasin vain yhden. Ja kolme niistä näyttää pe-la öille vaikka tilasin pe-la ja la-su. Fiksausta?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei, nyt teillä näkyy meidän ilmoittautumisjärjestelmässä vain se maksettu tilaus. Mikäli vielä teillä näkyy teidän tilauksissa ylimääräisiä, laittakaa sähköpostia, niin katsotaan mikä sielä roikkuu. Ne eivät kuitenkaan syö ilmoittautumisjärjestelmässä paikkoja.

-ObD
AlicetheBunny
Minäkään en ole saanut sähköpostiini vahvistusta lattiamajoituksesta vaikka maksoinkin sen.
Alexander "ObD" Lindholm
Hei, selvitetään asiaa

-ObD
Alexander "ObD" Lindholm
Hei.

ottaisitteko yhteyttä sähköpostiini. Laittakaa sinne nimenne, tilausnumeronne ja laskun viitenumero. En pysty pelkän desuprofiilin perusteella itse etsimään meidän ilmoittautumisjärjestelmästä varauksia.

Sähköpostiosoite on ObD@desucon.fi

-ObD
Alexander "ObD" Lindholm
Hei.

ottaisitteko yhteyttä sähköpostiini. Laittakaa sinne nimenne, tilausnumeronne ja laskun viitenumero. En pysty pelkän desuprofiilin perusteella itse etsimään meidän ilmoittautumisjärjestelmästä varauksia.

Sähköpostiosoite on ObD@desucon.fi

-ObD
Anonyymi
Onko mahdollista että peruutuspaikkoja tulee vielä joskus myyntiin, vai onko kaikki toivo jo mennyttä? ^^''
Anonyymi
Tämä olisi minulle ensimmäinen kerta lattiamajoituksessa, joten onko jotain mitä minun pitäisi tietää?
Saejima
Moi,

Minulla on Omenahotellissa varattuna 4:n hengen huone ja olisi mahdollista majoittaa yksi henkilö Desu viikonlopulle jos olisi tarvetta yösijalle? 40e joutuisin veloittamaan, sen lisäksi mieluiten henkilö joka on yli 18v. ja olisi paikan päällä koko viikonlopun, muuten ei mitään vastustusta.

Jos kiinnostaa niin minut tavoittaa emailista: gill.walker86@hotmail.com
Saejima
Update: paikka mennyt

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!