Desucon 2014 on loppuunmyyty

Kirjoittanut
niidel

Kesän Desucon on myynyt loppuun ennätysajassa. 2900 myynnissä ollutta lippua ostettiin Desuconin verkkokaupasta 30 minuutissa. Desucon Frostbitessä ennakko-osto-oikeuden lunastaneista noin 60 % osti lipun.

Osaa tilatuista lipuista ei ole vielä maksettu. Huomisaamuun mennessä maksamattomat liput poistuvat ostoskorista ja mahdollisista peruutuslippujen myynnistä tiedotamme tarkemmin.

Jos et ole saanut maksamisesta huolimatta maksuvahvistusta tai tilauksessasi on muita hankaluuksia, ota mahdollisimman pian yhteyttä osoitteeseen myynti@desucon.fi. Liitä maileihin aina maksutietosi (viite, nimesi jne.). Tällä hetkellä tilausten käsittelijöille on tullut useampia kymmeniä maileja, joten ongelmatapausten käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kaikkiin lähetettyihin maileihin kuitenkin vastataan ja kaikki ongelmatilanteet selvitetään. 

Tavataan Desuconissa!

Kommentit

Pantsuful
Minä sain liput, jotkut eivät saa. Näin se menee, harmi niille ketkä olivat hitaita. :c
jonne.nieminen.1
Pakko vetää martyyrit :) toivottavasti saavat vielä lipun tavalla tai toisella. K-18 oli hyvä ja toimiva idea.
saaraz
Laittanut teille jo monta sähköpostiviestiä asiasta. Mutta olsin hyvin iloinen että saisitte asian korjattua nopsajalkaa, koska mä en osaa hengittä äkunnol tän ressin takai.
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Viestejä on tullut jonkin verran ja asioiden selvittämisessä kestää hetki, mutta myyntikuuttimme ottavat sinuun yhteyttä vielä tänään. Lipputilanteesi selviää kyllä, ei paniikkia.
saaraz
joo täs on se vaa et kello on 21 ja en oo saanu mitään viestiä takaisin sähköpostissa,
Maria "corbin" Laukkanen
Älä huolestu vaikkei vastausta aivan välittömästi kuulu. Desuconin tekniikkakuutit räpylöivät sähköposteja läpi minkä ehtivät ja vastaavat vuorollaan kaikkiin. Jos olet lipun maksanut, sellaisen myös aivan varmasti saat.
saaraz
no se ku teidän lipunmyynti infoosiossa luki " Mahdollisia neljän tunnin sisällä maksamattomia tilauksia tullaan vielä perumaan." Stressaa, ja tuskin saan nukuttua ennen kun on selvyys tästä sotkusta.
Maria "corbin" Laukkanen
Viestejä on tullut jonkin verran ja ne käydään järjestyksessä läpi. Eli jos olet mailia jo laittanut, siihen tullaan kyllä vastaamaan ja asia käsittelemään, ei huolta! Mikäli lippurahat on lähtenyt tililtäsi, mutta vahvistusviestiä ei ole vielä saapunut, tulet varmasti saamaan lipun vielä tapahtumaan.
Ichi
Lippu maksettu, mutta maksun vahvistusta ei tullut. Laitoin mailia jossa mukana kuitti maksusta. Toivon todella, että lipun osto rekisteröityy ennen kun liput poistuu ostoskorista :'<
Cynderfan35
ehdin jo 2 emailia lähettää että sais oman lippuvahvistuksen ^^'
toivon mukaan desuconissa tavataan
Saejima
Dang, pitää kyllä olla onnellinen että onnistuin saamaan liput ku on tosi kuumaa tavaraa.

Yksi asia mitä itse olen miettinyt olisi että kenties pitäis miettiä isompaan paikkaan siirtymistä ku kysyntää olis enenmän mitä voi tarjota. Taas tälläkin kertaa vain valitut lapset pääsee sisälle. Sibeliustalo on kyllä hyvällä paikalla ja sopivien juna yhteyksien päässä, mutta alkaako jo olla liian pieni tälle tapahtumalle?
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Sibeliustalolta siirtymistä pohditaan jokaisen Desuconin jälkeen, mutta vastaavanlaisia, coninjärjestämiseen sopivia kongressikeskuksia on Suomessa hyvin vähän ja Helsingin messukeskukseen siirtäminen muuttaisi Desuconia ehkä liikaakin. Voin kuitenkin luvata ottaa aiheen esille kun Desuconin tulevaisuudesta seuraavan kerran mietitään.
Saejima
3-9 / San-Kyuu
Anonyymi
Messukeskuksia on vaikka muille jakaa ympäri suomea. Isoja kouluja jne. Tuo on huono tekosyy. Esim. Tampereen messukeskustakin laajennettiin juuri. Eikö lahessa muka sellaista ole. Desujärjestäjät katteleen miten comic con esim järjestetään. Niin kyllähän onnistui.
Anonyymi
Oletko koskaan ollut messuhalliconissa? tai edes messussa ...ei, älkää siirtäkö mitään conia messuhalliin, se on helvetti.
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Desuconin siirtämistä messukeskukseen (esimerkiksi Jyväskylän Paviljonkiin ja Helsingin messukeskukseen) on mietitty useita kertoja, mutta näistä tiloista puuttuu mm. cosplay- ja show-ohjelman vaatima konserttisalin kaltainen tila tai jos messukeskuksessa on konserttisaliksi muuttuva ohjelmatila, sen käyttäminen on yleensä pois muulta ohjelmalta (ohjelmatila saatetaan yhdistää pienemmistä saleista, jolloin näiden pienempien tilojen käyttäminen on mahdotonta). Messukeskuscon vaatii myös aivan eri tavalla infrastruktuuria kuin Sibeliustalon kaltaisessa valmiissa kongressikeskustilassa.

Yli 3000 oppilaan tarpeita vastaavia koulutiloja ei myöskään ole Suomessa (Suomen suurimmassa lukiossa opiskelee vain yli 1000 oppilasta ja yliopistot ja AMK:t on yleensä hajautettu useampiin rakennuksiin), joten kouluconina Desuconista tulisi nykyistä pienempi ja sitä kukaan tuskin haluaa?

Kaikkia vaihtoehtoja kuitenkin mietitään, joten jos haluat ehdottaa jotain hyvää conpaikkaa, kannattaa se tehdä!
rixma
Tuli tuossa mieleen, että voisiko Desuconin toivottuja tapahtumapaikkoja kartoittaa vaikkapa conin jälkeen palautekyselyssä erillisellä kysymyksellä, esim. "Missä haluaisit, että Desucon järjestettäisiin, jos voisit valita? Perustele valintaasi." Voisi helpottaa tuossa mahdollisen muuton miettimisessä.

PS. Itse toivoisin Desuconin edelleen pysyvän Lahdessa Sibelius-talolla, koska Desu ja Frosti ovat kuitenkin tietääkseni Lahden seudun ainoat conit.
Cuteness
Ah oon niin iloinen ku sain itelleni ja kaverilleni liput! :3 harmittaa vaan ku ei yks nettikaveri ei tainnu saada lippuu ja oltais desussa ekaa kertaa tavattu :<
Zaaza
Ootko Riina? ;3 Moi täss Julia½
Miicat
Mää olin desu nettikaupassa klo 18 mutta siinnä vaan luki että :
"Virhe!
Kaupassa ei tällä hetkellä ole ostettavia tuotteita."

Nii etten mintenkää päässy ostaa ):
Anonyymi
sivun päivittäminen on sallittua
Miicat
Kun ei vaan toiminu mulla :c
Siiry
Kyl miullekki se tuli, mutta ku päivitin tarpeeks monta kertaa ni toimi :)
agate
huh huh, olipas se ruljanssi! heti ku kello löi kuus, mulla kaatu desun sivut useita kertoja ja olin jo ihan paniikissa et nyt ei tuu lippuja, mut sit sain onneks kuitenkin lipun varattuu ja maksettuukin! kädet täris ja kylmänhiki virtas koko ajan, mut nyt on hyvä fiilis :D harmittaa tietysti niitten puolesta, jotka ei lippuja kerenny saada.
Varsijousimimmi
Meinas jo paniikki tulla kun virhettä huus näytöllä mutta sain kuitenkin o/
Meinasin luopua toivosta mutta jatkoin F5 rämppäämistä raivona (vaikkei sen pitänyt auttaa hehe) ja viimein /,,/
nepachan
Kaveri osti liput joten panikoin ihan huolella täällä yksinäni kun desun sivut kaatui, onneksi sain kumminkin liput. :D
askartelija
Hui että. Oli kyllä kauhee kuumotus, kun sivut ensin ylikuormittu täysin :D
Sain kuitenkin lipun itselle ja kaverille onneksi, niin jes :)
veraleoo
Tilasin ja maksoin lipun, vaan pdf-lippua ja vahvistusta ei ilmesty sähköpostiin! Paniikkiahdistusstressikohtauskiljunta.
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@desucon.fi. Vastauksen saamisessa saattaa kestää hieman, sillä tilausten käsittelijälle on tullut useampia kymmeniä maileja. Kaikki kuitenkin järjestyy.
naruchama
Sama täällä D: Eikä vastausta kuulu sieltä myynti@desucon.fi -osotteesta mihin piti ongelmatilanteissa lähettää viestiä ;____; Paniikkiahdistusstressikohtauskiljunta todellakin Dx
naruchama
Oho olikin tullut vastaus kun en ollut päivittänyt sivua x) Hyvä tietää että vastauksen saamisessa voi kestää :)
milzux
kerran pääsin läpi kauppaan ja painoin lähetä mutta sivusto ilmoitti erroria. sen jälkeen en päässyt kauppaan enää ollenkaan. hirveä pettymys. taitaa olla eka desu joka jää väliin. toivottavasti peruutuslippujen kanssa onnistaa. ensi vuonna älkää ilmoittako kellonaikaa niinkuin viime vuonna niin sivusto ei kaadu. nyt itkettää
Chitaru
Lahessahan on Messukeskus ja Lahti Halli. Mikseivät siirrä desua sinne? Keskustaankin lyhyempi matka. Tilatkin pitäis olla isommat.
KasaiNeko
Sain lipun mutta kaverini ei, toivon etten joudu olemaan yksin. Olen erittäin arka tutustumaan uusiin ihmisiin. Toivottavasti kuitenkin tulee hauskaa ja jotenkin uusia kavereita^^
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Yksinäinen conikävijä saattaa löytää mukavia ihmisiä conseuraksi perjantai-illan SpeedMeetingistä. Lue lisää ohjelmakartasta!
VuoriKettu
Hoaa, ekaa kertaa yritin lippuja omin nokkineni tilata, ja omalta koneelta, kun minulla on perheestämme se mokkula joka takaa nopeimman ja vakaimman nettiyhteyden. Vaan tuppasipa minullakin tuo nettikauppa kaatuilemaan, ja pikkusiskon kanssa oltiin varautumassa pahimpaan, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin, ja saatiin siskon kanssa liput!
Meille kun Desucon on ollut jo ensimmäisestä kerrastaan asti perinne, ja muutenkin siitä on aina miun ja siskon con-kesä käyntiin pyörähtänyt, niin eihän sitä tietenkään voi jättää väliin, ei nyt eikä koskaan. Mutta oli siinä tilatessa aikamoiset kuumotukset, pakko myöntää :D
Zaaza
Sain liput ja sivu kaatui monta kertaa, mutta yritysten jälkeen onnistuin tilaamaan vahingossa kaksi lippua! Toisen lipun oston peruutan, joten täältä on tulossa yksi lippu myyntiin :) Joten, älkää hätäilkö! ;3 Joku onnekas saattaa saada toisen lippuni.
thesomebodywho
Ostaja löytyisi, poikani olisi ensikertalainen muttei saanut lippua, pleace möisitkö meille. jan.nyquist@mbnet.fi
PS kaveri sai lipun joten harmitus on kova.
T: Välittävä iskä
Zaaza
Me laitettiin siitä toisesta lipusta sähköpostia desuconiin ja ne peruuttaa sen tilauksen, nii en tiedä miten sen möisin niinku jollekki, koska en osaa :D Joten lippu kai tulee myyntiin sitte tänne? Jos jotku siis peruuttaa ja näin, joten kanttii huomenna vahtia sivua paljon.
Oon pahoillani kaikkien puolesta, jotka eivät päässy ;( Toivottavasti saisitte liput <3
viola.schulman
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PLIIS IHANA IHMINEN TARTTEN LIPPUA MÄ OON VAIHTEEKS TEHNYT COSSIN JA OON VALMIS MAKSAA ENEMMÄN. PLIIS PLIIS PLIIS ;A; Mun kaveri sai lipun mut mä en, ja en haluu jäädä toisest desusta taas paitsi. D:
Camikaze
Lähetin itekkin sähköpostia kun ei maksuvahvistusta kuulu, en kyllä saa mielenrauhaa ennen kuin lippu on varmasti minun ja maksettu xP
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Desuconin myynnistä vastaavilla henkilöillä on tällä hetkellä valtavasti selvitettäviä sähköposteja. Kaikkiin tiedusteluihin vastataan kyllä, mutta vastauksen saamisessa saattaa kestää.
Camikaze
Ymmärrän hyvin, jaksan kyllä odotella :)
sanni.kauraniemi
Milloin huomisaamulla tarkalleen me maksamattomat tulee myyntiin kun kaverin kanssa ei saatu ja olis eka desu ja hirveet suunnitelmat ja cossit tehtynä ja tuntuu kuin taivas olis tippunut niskaan kun en saanut niit...
viola.schulman
ihmettelen samaa. Oisko mahollista saada tarkempaa tietoa et milloin suunnilleen, ettei tartte valvoo koko yön odottamassa lippuja? :3
Pinkamiina
Kai rannekkeen saa PDF-lippua vastaan sitten pääovilta vielä lauantainakin, vai miten se menee?
Santeri "Hilzu" Hiltunen
Lipun pystyy lunastamaan PDF-lippua vastaan koko tapahtuman ajan.
Anonyymi
Hirveää kuinka sivu kaatui kokoajan D: lipun sain loppupelissä kuitenkin <3 kaver taisi saada mutten ole ihan varma..
Anonyymi
Olin jo kuudelta täällä lippuja kyttäämässä mutta sivu ei pysynyt kaatumatta tarpeeksi kauan että olisin kauppa-sivua pidemmälle päässyt. Myöhemmin yritin uudelleen mutta ilmeisesti liian myöhään. Hirmuisen nopeasti nuo meni :D Toivottavasti parempi onni sitten Frostin lippujen kanssa!
Anonyymi
Milloin niitä maksamattomia lippuja oikein voi ostaa? Vai olisiko jollain ylimääräisiä ja olisi valmis myymään, kaverini jäi ilman lippua eikä oikein huvittaisi olla yksin.
tummapilvi
Ohhoh, kylläpä meni nopeesti :o
hernekeitto
Hahaa, sain liput itelleni ja kaverille 8----D
sokerihiiri
Ihan sydän kurkussa täällä laivalla yritin lippuani saada vaivaisella netillä, mutta kyllä loppujen lopuksi onnistui! Itse lipun oston kanssa ei ollut ongelmaa, paremminkin maksuvaiheessa netti tökki. Vähän vaan pelottaa, saiko kukaan kaveri lippua... nojaa, onhan koko con täynnä ihania ihmisiä n u n
Varsijousimimmi
Muuten, voiko rannekkeen lunastaa myös lauantaina? :c
Saejima
Kyllä voi
MokotoSan
Liput saatiin kaverin kanssa mutta.. Vielä pitäis oottaa kesään... :D
MokotoSan
Liput saatiin kaverin kanssa mutta.. Vielä pitäis oottaa kesään... :D
ninni.vanhanen
Postitettavat liput ehti loppua, mutta onneksi saatiin pdf-liput, Oli kyllä kauhea paniikki päällä ja sydänkohtauksen partaalla oltiin.
Marco
Klo 18.18 lippuni tuli isäni sähköpostiin. Se oli 2543/2900 että ohhoh... ;3 itse sain lipun mutta jotkut eivät -_-
Marco
Sivu kaatui 10kertaa ja olin ihan kauhuissani!! :C 12minuuttia eteenpäin en olisi saanut lippua... Onneksi kaverini saivat ne myös ;33
ninni.vanhanen
Kyllä täälläkin oli kauhea stressi, kun postitettavat liput ehti loppua, mutta onneksi saatiin kaverin kanssa pdf-liput. Sen jälkeen tuli melkein itku, kun helpotus oli sen verran suuri. Nettikaverini ei ehtinyt lippua ostaa, mutta seuraavana päivänä huomasin peruutusliput ja ostin hänellekin lipun. Nyt vaan odotellaan kesäkuuta! :D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!