Kesän Desuconin lipunmyynti ja majoitusilmoittautuminen avattu!

Kirjoittanut
Ana

Kesän Desuconin liput ovat nyt myynnissä ja lattiamajoituspaikkoihin ilmoittautuminen avattu! Sekä lippujen että lattiamajoituspaikkojen maksamiseen tarvitset DesuProfiilia, jonka voit luoda täältä. Mikäli sinulla on jo profiili, kirjauduthan sisään ennen ostoksia!

Lippuja voi ostaa Desuconin sivuston kaupasta. Tarkemmin tietoa lipunmyynnistä löydät lipunmyyntisivultamme.

Lattiamajoitukseen ilmoittaudutaan omalla ilmoittautumislomakkeellaan. Tietoa niin lattiamajoituksesta kuin Lahden muistakin majoitusvaihtoehdoista löydät majoitussivultamme.

Kommentit

Saejima
Liput ostettu ja saatu joten innolla odottamaan Desua. Hivenen meni töks, töks mutta oli odotettavissa. Onneksi lopulta sain mitä halusin :-)
Landlady
Nyt on lippu lapasessa ja hyvä mieli on! :)
maufakick
Oijjooijoi. Iloisuuden määrää! Lippu tuli messiin C: Ehana error isku kyllä tuli päin näköä.. :'D ahaha..
mmmu
PDF-liput tuli muutama minuutti postilippuja jälessä, joten oli napattava postitettavat. Pääasia että liput sai ostettua.
MSuetic
Sivusto lähti ruuhkailemaan minun kohdillani kanssa (dem errors maksuosiossa), mutta loppujen lopuksi sain ostettua oman osioni lipuista. Eikun sitten desuttamaan kesällä! :D
Lime
Ihme juttu että PDF-liput tuli postitettavia möhemmin. Mutta pätkimisestä ja Gateway errorista huolimatta liput tallessa~
Masa
Todella ihana kun sain ostetuua lipput vaikka meni vaikean kaavan kautta. :-)
Ihanaa kun kaverit pääsee mukaan. :-D
sayux
mitä teen jos postinumero ei kelpaa, koska asun belgiassa ja siellä postinumero on vain neljä numeroa
AlicetheBunny
Jumetuksen takia lippuja tuli varattua vahingossa yhden sijasta kaksi. Toinen niistä on maksettu ja PDF-lippu tulostettu, joten riittääkö että jätän sen toisen maksamatta?
Santeri "Hilzu" Hiltunen
Maksamattomat tilaukset tullaan perumaan automaattisesti lähiaikoina.
Miicat
Jätätkö maksamatta vai oisko mahdollista että ostan sitä sulta? Tarttisin kun ystävä sai lipun muttä mää en enkä mitenkää tiiä että miten noi maksamattomat menee sitte ku tulee takas myyntii D:
Anonyymi
menikö tosiaan kaikki liput jo kun kaupassa sanotaan ettei mitään enään ole?
MSuetic
Jep, kaikki meni noin puolessa tunnissa.
Santeri "Hilzu" Hiltunen
Kaikki liput on toistaiseksi myyty. Maksamattomia lippuja perutaan todennäköisesti huomenaamulla, jolloin ne tulevat takaisin myyntiin.
Anonyymi
onko mahdollista että tulee peruutuslippuja?
ANicochi
kauanko maksamattojen lippujen myyntiin laitto oikein kestää?
Sohjoa
"Huomisaamuun mennessä maksamattomat liput poistuvat ostoskorista ja mahdollisista peruutuslippujen myynnistä tiedotamme tarkemmin."
ANicochi
Kiitos :D
saehayan
Tililtä meni maksu, mutta profiilissa lukee että lippua ei ole maksettu ja sähköpostia lipusta ei ole tullut. Saankos mä sitä lippua enää ollenkaan?
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Näitä tapahtui valitettavasti muutama kappale. Laittaisitko tiedot maksustasi (esim. verkkopankin kuitti) minulle maililla osoitteeseen ana@desucon.fi)? Saamme näin homman hoidettua ja tilauksesi sinulle.
Cynderfan35
sain maksettua ja tilattua mutta vahvistusta maksusta ei ole sähköpostiin tullut ja kun yritin varmistuksena maksua sain tiedon että maksu on hyväksytty. sama tilanne kuin saehayan käyttäjällä.
soilesuviyo
No nyt on tytär onnellinen, kun sai Desuun liput kaverillekkin ja vielä kummankin yön lattiamajoituspaikat. :) Tosi hyvä, että hinnat lattiamajoituksessa tippuivat. Kiitos!
Anonyymi
Paljonko liput olivat?
ZelmanPN
Onko Majoituslippuja enää mahdollista saada? Missään ei mainita niiden loppuneen, mutta heittää minulla vain error500. :C

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!