Tietoa Desuconin majoituksista

Kirjoittanut
ObD

Huomenna alkavan lipunmyynnin kanssa alkaa myös lattiamajoituksen paikkojen myynti. Koska lattiamajoituksen paikat myydään samassa kaupassa lippujen kanssa, tarvitsee myös lattiamajoituksen hankkiakseen DesuProfiilia ja ne on maksettava verkkomaksulla. Aivan kuten lippujakin, lattiamajoituksen paikkoja voi ostaa maksimissaan 5 kpl. Lattiamajoituspaikan ostettuasi saat sähköpostiisi varmistusviestin, joka sinun tulee näyttää lattiamajoituksen vastaanotossa saapuessasi.

Desucon Frostbitesta tuttuun tapaan lattiamajoitus on Lahden Yhteiskoululla. Osoite on Kirkkokatu 1 ja sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustan tuntumassa.

Lattiamajoitus maksaa 6e/yö. Tälläkin kertaa voit ostaa joko yhden yön tai molemmat yöt. Paikkoja on 200/yö, joten toimi nopeasti. Tästä rajasta emme ikävä kyllä voi joustaa, sillä paloturvallisuusrajat tulevat vastaan.

 

Keväisin terveisin,

Alexander "ObD" Lindholm
Majoitusvastaava

Ps.

Muistuttaisin että Majoitussivultamme saa kohtuullisella hinnalla juuri meitä varten varattuja hotellihuoneita Lahden Scandicista ja Cumuluksesta 6.5. asti. Myös muita sivulla mainittuja hotelleita kannattaa kokeilla!

Kommentit

Saejima
Omenahotelli näyttäisi olevan jo sold out tuolle viikonlopulle kun nopeasti tarkistin
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,

Viimeksi kun tarkistin niin ompussa oli 2 ja 3 henkilön huoneita jäljellä. Tsekkaan faktat vielä ja korjaan virheelliset tiedot. Kiitos huomioinnista!
louhela
Voiko jo ostetut lattiamajoituspaikat tulevaisuudessa perua (niin, että saa rahat takaisin), jos löytää muualta yösijan?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!