Ilmoittaudu ohjelmaan

Kirjoittanut
Hoothoot

Keskustelupiirien ja työpajojen lisäksi Desuconissa on myös muuta ohjelmaa, joihin on ennakkoilmoittautuminen.

Ensimmäinen näistä on kesän Desuconissa ensimmäistä kertaa järjestettävä DesuVäittely. DesuVäittelyssä osallistujat saavat (ja joutuvat!) haastaa mielipiteensä ja keskustella jopa kiivaaseen sävyyn harrastuksen puhuttavimmista asioista. Desuväittely löytyy ohjelmakartan sunnuntailta, Honka-salista. Väittelyä mahtuu myös seuraamaan ilman vahvoja mielipiteitä! Ja paras väittelijä palkitaan!

Kesän kuumimpaan väittelytilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen ohjelmanpitäjän kautta. Lähetä siis nimesi ja toiveesi ryhmän muista jäsenistä tai joukkueesi kaikkien jäsenten nimet (jos kilpailette yhdessä) osoitteeseen oneechan.96 @ gmail.com (poista turhat välit!). Olet tervetullut haastamaan väittelytaitosi tähän kilpaan.

***

Toinen ohjelma edustaa uutta ohjelmatyyppiä eli pienluentoja. Desuconin pienluennot ovat jotain työpajojen, keskustelupiirien ja luentojen väliltä - osallistuvampaa ohjelmaa, joissa oppii uusia tietoja ja ehkä myös taitoja.

Desuconin lauantaina järjestettävä "Hahmoja pintaa syvemmältä, kirjaimellisesti" on animehahmojen anatomiaan keskittyvä pienluento. Luennolle on ilmoittautuminen osoitteeseen sakari @ solee.com (poista turhat välit). Kerro ilmoittutuessasi nimesi ja laita halutessasi näytteitä aiemmista piirustuksistasi.

 

 

Kommentit

Anonyymi
Siis Desuväittelyyn ei tarvitse tulla ryhmissä, ilmottautua voi myös yksin. Katsomme ryhmät kasaan ilmottautujien määrästä riippuen, joten jos isso ryhmä on ilmottautunut, emme voi taa'ta että kaikki pääsisivät 100% samaan ryhmään. Koitamme saada ryhmistä tasavahvat :)

-Desuväittelyn toinen pitäjä, Miuku
Anonyymi
Milloin ja miten voi ilmoittautua työpajoihin?
Anonyymi
Täytyykö pienluennolle ilmoittautua etukäteen, jos haluaa osallistua vain ohjelmakartassa mainittuun luento-osuuteen? Eli ei halua jäädä piirtämään tai saada palautetta vanhoista piirustuksistaan.
Jussi "niidel" Kari
Anonyymi,

mikäli pienluennosta kiinnostaa vain luento-osa, kannattaa ottaa yhteyttä ohjelmanpitäjään ja kysyä! Jotkut suhtautuvat asiaan hyvinkin positiivisesti, jotkut vähän kriittisemmin - riippuu henkilöstä ja siitä, kuinka moni on jo ilmoittautunut. Useimmilla on tuskin erityisesti mitään sitä vastaan - mutta se selviää kysymällä suoraan ohjelmanpitäjältä :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!