Ilmoittaudu yölliseen animevisaan

Kirjoittanut
Hoothoot

Desuconin lauantai-illassa järjestetään jälleen yöllinen tunnistusvisa, jossa Inuyashan korvat, Saberin miekka ja Harun uimahousut hakevat omistajiaan. Tunnistusvisan ilmoittautuminen on nyt auki ja osaanottajia kaivataan!

Tänä vuonna visaan on tehty muutamia uudistuksia: Visaan voi ilmoittautua 2-3 hengen tiimeissä tai nyt ensimmäistä kertaa myös yksin! Yksin ilmoittautuneista kootaan 2-3 hengen tiimejä, ja näin ollen visa on nyt myös tilaisuus saada uusia tuttavuuksia! Voit myös toki ilmoittautua yksin ja ottaa tuttuja kavereita mukaan lopullisen visan alkaessa, mutta kerrothan tästä samalla kun lähetät vastauksesi.
Yritä tunnistaa seuraavat kuvat ja lähetä tunnistamiesi sarjojen nimet, sekä alhaalla näkyvät tiedot sähköpostilla osoitteeseen roku@kapsi.fi. Lisäplussaa saa tietenkin, jos tunnistat myös hahmon, mutta kaikissa kuvissa se ei ole edes mahdollista.

visa

Kaikkia kuvia EI todellakaan tarvitse tunnistaa! Ennakkovisan vaikeustasoa on nostettu ja mikäli tiedät edes yhden varmaksi, kannattaa osallistua visaan ja lähettää vastaukset meille. Arvailustakaan ei häviä yhtään mitään. Itse visa tulee olemaan helpompi ja monipuolisempi, mutta siinä apuna ei olekaan viikkojen Google-etsinnät, vaan senhetkinen tunnistustaito. Eniten tienneet pääsevät mukaan visaan, ja kaikille vastanneille ilmoitetaan tilanne sähköpostilla ennen Desua!

Lähetä ainakin seuraavat tiedot osoitteeseen roku@kapsi.fi:

Nimi/nimimerkki:
Tunnistamiesi sarjojen/hahmojen nimet:
Animeprofiili (MAL, Animewatcher, AniList jne.), jos sellainen löytyy.
Mikäli ilmoitat koko tiimisi, täytä myös tiiminjäsentesi tiedot

Kommentit

Anonyymi
Diskataanko, jos laittaa samaan kuvaan useamman arvauksen? :D
Anonyymi
Mihin mennessä pitää ilmoittautua?
Coldi
Ilmoittautumista emme aio sulkea ennen itse visailun alkua. Olisi tietenkin mukavampaa meille järjestäjille, jos saisimme vastaukset viimeistään muutamaa päivää ennen conia. Myös Desussa voi vielä ilmoittautua infon kautta, jos silloin mieli muuttuu ja sähköposteilu ei siellä onnistu.

Vain yksi arvaus per kuva. Jos tulee useampi, niin nolla pistettä siitä kohdasta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!