Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Majoitus

Järjestäthän hyvissä ajoin itsellesi majoituksen Desuconin ajaksi! Vaikka Desucon on ympäri vuorokauden auki oleva tapahtuma, Sibeliustalolla majoittuminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lattiamajoitus

Desucon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta Lahden Yhteiskoululla (Kirkkokatu 2). Lattiamajoituspaikkoja on yhteensä noin 170.

Lattiamajoituspaikkojen varaus alkaa yhtä aikaa lipunmyynnin kanssa 4. huhtikuuta 2016.

Majoitus on loppuunmyyty

Lattiamajoituksen hinnasto:

Majoitus 6 €/yö

Makuualusta 3 €/yö

Aamupala  4 €/aamu

Makuualustoja on tarjolla 120:lle nopeimmalle. Koululla on mahdollista toivoa luokkaa pelkästään pojille tai tytöille. Aamupala sisältää puuroa, mehua, kahvia, teetä, jugurttia ja leipää. Conibussia ei valitettavasti ole tässä tapahtumassa.

Jos on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä majoitus@desucon.fi

Hotellit

Hotelleja Lahdesta löytyy mm. Scandic Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Cumulus Hotelli Lahti, Patria Hostel sekä Kauppahotelli Grand. Lisäksi autollisille kävijöillemme suosittelemme myös Scandic Vierumäkeä ja Pajulahtea.

Varaussivustoilla, kuten hotels.com ja booking.com, saattaa olla omissa kiintiöissään vapaita huoneita, vaikka hotellien omat varausjärjestelmät ilmoittaisivat coniviikonlopun täyteen varatuksi.

Kohtuuhintaista majoitusta etsiville Forenom tarjoaa kalustettuja asuntoja. Huolimatta siitä, että huoneistohotelli Forenom House sijaitsee entisen Omenahotellin yläkerrassa.