Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Desuconissa voit taas kuluttaa ohjelmien välistä aikaa erilaisten pelien muodossa! Katso tästä kiinnostavimmat ehdotukset!

Mahjong ja go

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsähallin kakkosparvelle! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä automaattinen mahjong-pöytä! Mahjongia voi harjoitella Helsingin yliopiston Yama-seuran opastuksella automaattisella mahjongpöydällä. Tule kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut!

Pelien opettajat ovat paikalla kakkosparvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 9-17 (ajat ovat suuntaa antavia). Muiksi ajoiksi pelit kerätään talteen, mutta saattavat jatkua pidempäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää!
 

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin. Pelisalissa on tarjolla valikoima konsoleita ja pelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tässä on oiva tilaisuus haastaa kaverisi ja ottaa selvää, kuka teistä on nopein kuski, kovin kombottaja tai taitavin tasohyppelijä!

Pelisalissa järjestetään lisäksi myös pienimuotoisia turnauksia, pelien speedruneja ja muuta mukavaa, joten kannattaa ehdottomasti käydä tasaisesti vilkuilemassa mitä salin henkilökunta on keksinyt ihmisten viihdykkeeksi.

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan - myös ja erityisesti öisin.

 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi. Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai elä idolin elämää Vocaloidien tahtiin Project Divassa! Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin osa yöstä. Pelipisteet suljetaan klo 02 ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla.