Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Taidekuja

Tule myymään 

taidekujalle!

Aiemmista Desuista tuttu taidekuja palaa uudistuneena! Desuconin taidekujalla kaikentasoiset taiteilijat voivat myydä omia tuotoksiaan muille conikävijöille. Valikoimaan voi kuulua originaalitöitä taikka niiden printtejä, omakustanteita, kirjanmerkkejä, pehmoleluja, pinssejä, paitoja ja niin edelleen! Vain taivas on rajana!

Taidekuja muuttaa tutulta parveltaan toisen kerroksen myyntipöytäsaliin! Muista tutustua taidekujan sääntöihin ja vinkkeihin! Pöydän hinta on 50e/päivä (sisäänpääsy kuuluu hintaan, jos sinulta löytyy jo lippu, pöytä maksaa 20e). Vanhojen kujien tapaan myös porukalla voi kujailla: muut pöydällä olevat ostavat lippunsa normaalisti lipunmyynnistä. Haettehan mieluusti samalla lomakkeella tai teette muutoin selväksi että kuulutte samaan pöytään!

Huomioithan että molempina päivinä myymästä tulevat löytymään täysin eri myyjät!

Taidekujan aukioloajat

Lauantai: klo 10:00 - 18:00
Sunnuntai: klo 10:00 - 16:00

Desucon 2016 taidekuja

Lauantain kujalaiset

Onerva "OmppuIsApple" Franck

Tulet kohtaamaan fantasiantäyteisiä painajaisia pahiksista sekä karamellinmakuisia päiväunia vaaleanpunaisista leijonista.

 

Reshi ja Charleyse

Pöydänpuolikkaaltani löytyy peli- ja animeaiheista käyttötavaraa, tarroja sekä postikortteja. Jos erityisesti Persona-pelit kiinnostavat, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tarjontani. (*´꒳`*) | 

 

 

Printtejä, kortteja ja tarroja muutamasta eri pelistä ja animesta originaalihahmojen lisäksi. Varsinkin Touken Ranbu on lähellä sydäntä tällä hetkellä!

 

Eeva Nikunen

Pöydältäni löydät taianomaisia haltioita ja kuvituksia fantasiamaailmasta.

 

Pihlajatar ja Haltijakäpälä

Printtejä, postikortteja, tarroja, pehmoleluja, pinssejä ja magneetteja. Eläin- ja luontoaiheita sekä kauniiden kuvien että söpön pikkutavaran muodossa, fanitaidetta unohtamatta. 

 

Printtejä, kirjanmerkkejä, tarroja ja yhteisprojektina toteutettu värityskirja. Eroguroa, harmaansävyjä, kauniita hirviöitä, haltioita ja musteroiskeita.

 

EsmaelJ ja Nezzu

Tarjolla kivaa ja värikästä fan-arttia muun muassa korttien, julisteiden ja tarrojen muodoissa!

 

Pöytäpuoliskoltani löytyy fan arttia printtien, korttien ja tarrojen muodossa. Aiheet sekä peleistä että animesarjoista!

 

SohjooAnniina "Sadifreile" Laiho, Marika "Koskimangusti" Joensuu

    

Multifandompöydästämme löydät printtejä, tarroja ja magneetteja niin peleistä kuin animesarjoistakin. Originaalitöissä seikkailevat monsteritytöt, demonit ja paidattomat miehet.

 

Saija "dreadelion" Korkiakoski ja Andrei Haataja

Läjäpäin charmeja ja tarroja eri länkkärimedioista, sekä printtejä A5:stä A3-kokoon! Dragon Age, Steven Universe, Star Wars, etc.

 

moksutin

Myyn fanitaidetta, printtejä, tarroja sekä akryylisiä avaimenperiä animesarjoista ja peleistä. Minulta voi myös pyytää luonnostilaustöitä paikan päällä!

 

eschellan

Tarjolla animeaiheisia printtejä ja tarroja •ᴗ•

 

Laura "Seninni" Manninen ja Emma "Lanttu" Mehtälä


Myyn originaaleja grafiikan vedoksia ja akvarelleja sekä fanarttia, tarroja ja kortteja mm. Hunter x Hunterista ja Steven Universestä,. Teen myös tilauksesta luonnoksia paikan päällä!

 

Tarjolla printtiä ja tarraa mm. Vocaloidista, Steven Universestä ja Animal Crossingista!

 

Varpu "ShrubSparrow" Pärssinen

Perinteisesti maalattuja Pokemon- ja luontoaiheisia tarroja, kortteja ja printtejä!

 

qpeura

Pöydältäni löytyy monia printtejä, tarroja ja muuta useista eri sarjoista! (mm. Steven Universe, One Piece, Osomatsu-san) Tule tarkastelemaan valikoimaa, juttelemaan taikka kyselemään tilaustöistä!

 

Erina

Tervetuloa tutustumaan puutöihini! Löydä itsellesi vaikka soma pinssi tai kokeile onneasi, löydätkö oman tai kaverisi nimen charmiin ikuistettuna.

 

Arvo

Postikortteja ja erikokoisia printtejä, monet originaaleja!

 

endrae ja Tuike "Lapini" Venho

Fanitaidetta erityisesti länsimaalaisista lähteistä; printtejä, kirjanmerkkejä, charmeja, pinssejä jne.

 

Myyn printtejä, kirjanmerkkejä ja tarroja sekalaisista lähteistä.

 

Jalina "Chiheiko" Kiintola

Kukkia, hopeaa, lasia ja kimallusta! Jos äskeiset sanat kuvaavat korutyyliäsi, suuntaa pöydälleni löytämään juuri se oikea lisäys asustekokoelmaasi korvakorujen, sormusten, riipusten ja muiden käsin tehtyjen ihanuuksien joukosta!

 

Sunnuntain kujalaiset

 

Mouru

Pöydältäni löydät printtejä, avaimenperiä, tarroja ja jopa cosplaykuvia. Tervetuloa tonkimaan!

 

Marblebrain

Myynnissä on printtejä ja tarroja. Valikoimasta tulee löytymään paljon fanitaidetta, aiheina mm. Fallout ja Dragon Age.

 

Heikala

Heikalan tarjontaan kuuluu omakustanteita, postikortteja, asusteita ja tapahtumittain vaihtuvia kausituotteita. Kesän Desuconiin on myös tulossa useita uutuustuotteita, kuten collegepaitoja ja emalipinssejä.

 

Onodaku

Onodaku-pöydältä löytyy printtejä joka sormelle ja tarroja koristelemaan kaikki lempiesineenne. Valikoimassa tuttuja taikatyttöjä, K-POP poikia, lentopallo-anime avaimenperiä ja hyvänolon tarroja!

 

Impopentti

Myyn tietokoneella ja käsin piirettyjä fanartteja ja originaaleja töitä, postikortteja, pinssejä ja tarroja. Suurin osa töistä sisältää söpöjä tyttöjä! (Koska 6/5 taikatytöt maistuu salamilta)

 

Minttu "Sardiini" Lumitähti

Pöydältäni tulet löytämään niin printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä kuin myös orginaaleja maalauksia ja piirustuksia... sekä kaikkea muuta pientä ja mukavaa!

 

VieroksujaAlmondFeather ja Snowblueace

Pöydältäni tulet löytämään printtejä, tarroja ja pinssejä eri fandomeista kuten Gravity Falls, Rick and Morty, Supernatural ja Steven Universe. Pieniä yllätyksiä mahtuu myös joukkoon joten pidä silmät auki.

 

Valikoimastani löytyy pääasiassa fanarttia animeista, peleistä ja piirretyistä eri kokoisina printteinä, postikortteina sekä tarroina.

 

Snowblueace: Värikkään suloisia riipuksia ja veikeitä pikkuotuksia vaikkapa avainnippuun, reppuun tai puhelimeen kiinnitettäväksi.

 

wwhitewwand

Pöydältä löytyy A3-, A4- ja A5 -kokoisia printtejä, sekä tarroja! Myynnissä myös tilaustöitä.

 

MacGreen ja Loihtuja

Myymme printtejä fani- ja originaaliaiheista. Pöydältä löytyy myös muuta pientä mukavaa, kuten muunmuassa tarroja.

 

suikka ja Espe

Valikoimastani löytyy pääasiassa fanarttia animeista, peleistä ja piirretyistä eri kokoisina printteinä, postikortteina sekä tarroina.

 

Espen puolelta pöytää voi löytää erityisesti Korpidivisioona-nettisarjakuvaan liittyviä pientuotteita, kuten tarroja sekä postikortteja. Näiden kyljessä on muita originaali- sekä fanitöitä (mm. JoJo).

 

Nuuttis ja Emmi "Ayupun"

Pöytäpuoliskoltani löytyy niin printtejä kuin tarroja miekkapojista idolityttöihin.

 

Myynnissä printtejä ja tarroja, valikoima koostuu paljolti isoista miehistä ja ehkä pari söpöä tyttöä siihen mahdutettuna.

 

Huopa

Tykkään Hunter x Hunterista ja miekkapojista ja se näkyy pöydän antimissa, tule katsastamaan!

 

Tanja "luinie" Hämäläinen

Pientä ja somaa, pehmeää ja kovaa. Tarjolla on koruja, amigurumeja ja muuta pientä härpäkettä.

 

Mira "Mimeklou" Moisio

Kangasmerkkejä! Tarroja lapsuutesi pelottavista piirretyistä! Tuu puhuun mulle JoJosta!

 

Pitte

Tervetuloa selailemaan printtejä ja tarroja joka makuun! Pöydältäni löytyy monipuolisesti niin originaaleja töitä kuin fanartiakin, ja saattapi muutamalle tilaustyöllekin löytyä sijaa.

 

Tamameru ja Alice

Tarvitsetko uuden paidan, laukun, koristusta seinällesi tai iloa tuovan killuttimen avaimiin tai laukkuun? Jos vastauksesi on kyllä, suuntaa pöydällemme tutustumaan erilaisiin fanituotteisiin sekä original arttiin!

 

Lisää kujalaisia löydät tapahtumasta!

Kysyttävää, epäselvyyksiä?

Ota yhteyttä taidekujavastaavaan suiggari@desucon.fi !