Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Myyntipöydät

Poltteleeko lomaraha tai valmistumislahjasekki taskun pohjalla? Onko patjan sisälle päätynyt ylimääräisiä roposia talteen?

Desuconista tutuksi tulleessa myyntipöytäsalissa raha ja tavara vaihtavat omistajaa. Tule ostamaan uusimpia tai välistä jääneitä mangoja, hankkimaan animesarjoja hyllynkoristeeksi tai käyttämään rahasi niiden oheistuotteisiin. Haluaisitko somistaa kotiasi ammattitaiteilijoiden itse suunnittelemalla ja tuottamalla grafiikalla, tai itseäsi ammattikäsityöläisten pajoista tulevilla koruilla? Kelpaisiko figuuri hyllynkoristeeksi tai seinäkangas sängynpäätyyn? Tai mikset hankkisi saman tien tyyliisi sopivaa paitaa tai laukkua, cosplayproppia seuraavaa conia varten tai uutta flättäyskorsettia?

Myyntipöytäsalissamme monenlaiset myyjät tarjoavat monenlaisia tuotteita. Sieltä löytyy rinnakkain mm. japanista alkuperäisiä oheistuotteita tuovia myyjiä, harvinaisia keräilykappaleita tarjoavia kauppiaita, sekä omia käsitöitään ja itse tekemäänsä taidetta myymässä olevia artesaaneja.

Myyntipöytäsali sijaitsee Sibeliustatalon toisessa kerroksessa, jonne pääsee pääsisäänkäynniltä eteenpäin jatkuvan käytävän päässä olevista portaista.

Myyntipöytäsali on kävijöille auki lauantaina klo. 10-18 ja sunnuntaina klo. 10-16!

Salissa teitä palvelevat myyjät löydät myyntipöytäsalin kartalta:

Tervetuloa ostoksille!