Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Tapahtumapaikka

 

Desucon järjestetään tutussa Lahden Sibeliustalossa, joka valittiin 2007 yhdessä Tampere-talon kanssa Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi. Suurimmaksi osaksi puusta ja lasista rakennettu kongressi- ja konserttikeskus valmistui vuonna 2000, ja siellä on pidetty tapahtumia EU-maiden epävirallisista huippukokouksista pelimessuihin.

Talon näyttävimpiin piirteisiin kuuluvat 1229-paikkainen pääsali ja 1000 neliömetrin kokoinen lämpiö, Metsähalli. 200 metrin säteellä talosta sijaitsee useita viheralueita, ja sen viereisestä satamasta löytyy useita ravintolalaivoja. Rakennuksessa on avoin WLAN, kuten myös suurimmassa osassa muuta kaupunkia rautatieasema mukaanlukien. Sibeliustalo on tapahtumapaikkana esteetön - heidän tietonsa asiasta voit lukea täältä.

Saapuminen

Sibeliustalo sijaitsee Lahden keskustan kupeessa Vesijärven rannalla osoitteessa Ankkurikatu 7.

Lahden paikallisliikenne:

Paikan päälle pääsee busseilla numero 17 ja 21, jotka molemmat kulkevat myös rautatieaseman edestä. Kertalipun hinta on 3,40 €.

Pysäköinti:

Sibeliustalon vieressä sijaitsee julkinen pysäköintialue, toisella puolella tietä taas niin ikään pysäköimiseen sopiva kenttä.

Matkakeskukselta (jalan):

Seuraa Vesijärvenkatua noin kahden kilometrin verran pohjoiseen keskustan läpi, kunnes ranta tulee vastaan.