Pelit

Kesän Desuconissa voit taas kuluttaa ohjelmien välistä aikaa erilaisten pelien muodossa! Katso tästä kiinnostavimmat ehdotukset!

Mahjong ja go

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsänhaltija-tilassa, joka sijaitsee Kuusisalin vieressä kongressi-siivessä! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä automaattinen mahjong-pöytä! Mahjongia voi harjoitella Helsingin yliopiston Yama-seuran opastuksella automaattisella mahjongpöydällä. Tule kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut!

perjantaina klo 18:00 - 00:00
lauantaina klo 09:00 - 00:00
sunnuntaina klo 09:00 - 17:00

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin.

Pelisalista löytyy päästä päähän eri pelejä, eri aikakausilta. Vanhat CRT:t hurruttavat menemään lämpöä tiiviin tunnelman kiteytymiselle. Pyrkimyksenämme on antaa Conittajlle ikään kuin pelien aikakapseli, aina alun NES-peleistä uusimpiin konsoli-peleihin

Järjestävä väki keksii jatkuvasti jotain näytettävää videotykiltä, käsittämättömiä tappelupelejä, Drawful 2 pelejä joihin jokainen kävijä voi osallistua, ja vaikka mitä muuta!

perjantaina klo 17:00 - 02:00
lauantaina klo 08:00 - 02:00
sunnuntaina klo 8:00 - 16:00

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi. Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai rummuttele menemään Taiko no Tatsujinin parissa! Pelipisteeltä löytyy myös Sound Voltex ja ehkä myös muita yllättäjiä! Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin yöt.

perjantaina klo 17:00 - 00:00
lauantaina klo 09:00 - 22:00
sunnuntaina klo 09:00 - 17:00