Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Lipunmyynti

Desucon 2023 on loppuunmyyty!

Desucon 2023 iltabileiden lipunmyynti

Kävijälipunmyynti LA 22.4. kello 18:00

Avoin lipunmyynti TI 25.4. kello 18:00

Lipunmyynnin uudistuksia ja ajankohtaista tietoa

Kaksieräinen lipunmyynti

Desucon 2023 tapahtumaliput myydään 2 erässä. Tapahtumaan myydään yhteensä 2900 lippua ja nämä jaetaan puoliksi 2 myyntierään, eli molemmissa erissä on myynnissä 1450 lippua. Ensimmäinen erä tulee myyntiin lauantaina 15.4.2023 kello 18:00. Toinen erä tulee myyntiin tiistaina 18.4.2023 kello 18:00. Jos näistä kahdesta myyntierästä jää yli peruutettuja tai maksamattomia lipputilauksia, peruutuslippuerä tulee myyntiin torstaina 20.4.2023. Peruutuslippuerässä myytävien lippujen määrää ei voi arvioida etukäteen. Lipun hinta on 33 euroa ja tilausraja on 5 lippua/tilaus. Desucon 2023 on loppuunmyyty.

Miksi?

Desucon Frostbite 2023-tapahtuman salamannopea loppuunmyynti ja valtava suosio yllätti kaikki järjestäjät, ja oli suorastaan kilpajuoksu tapahtumalipun haluaville. Haluamme löytää keinoja ja tapoja, joilla voimme parantaa ja kehittää lipunmyyntiämme. Tällä kertaa kokeilemme eriin jaettua lipunmyyntiä helpottamaan sitä, että lipun ostaminen ei olisi kiinni vain yhdestä ajankohdasta ja mahdollisuudesta.

Desucon-tapahtumat ovat erittäin suosittuja, eikä ole helppoa ratkaisua siihen, miten menetellä sen kanssa, että tapahtumaan halukkaita kävijöitä on enemmän kuin mitä Sibeliustalon kapasiteetti on. Tästä huolimatta pyrimme jatkuvasti ja aktiivisesti kehittämään toimintaamme, jotta teemme myös jatkossa laadukkaita tapahtumia.

Aikaisemmin peruutuslippuerän myyntiintulosta ei ole erikseen tiedotettu, mutta haluamme parantaa toimintamme läpinäkyvyyttä ja tiedotusta, joten peruutuslippuerän tarkka ajankohta on nyt sisällytetty osaksi lipunmyyntiprosessia ja -tiedotusta. Päätimme laskea lipputilausten maksimilippurajaa (10kpl/tilaus -> 5kpl/tilaus) saamamme palautteen pohjalta.

Desukaupan peruutusominaisuus

Olemme uudistaneet DesuKauppaan mahdollisuuden perua maksamattoman lipputilauksen. Aikaisemmin taloustiimi on tehnyt maksamattomien tilausten peruutukset, mutta nyt voit tehdä tämän myös itse DesuProfiilissasi. Jos siis tiedät, että tekemäsi lipputilaus jää tavalla tai toisella ylimääräiseksi etkä aio maksaa sitä, voit keventää taloustiimin työtä lipunmyyntiprosessin aikana ja perua tilauksen itse DesuProfiilissasi.

Entä iltabileliput?

Erillisiin iltabileisiin myydään yhteensä 2400 lippua, ja ne maksavat kävijöille 14 euroa. Iltabileisiin myydään liput siten, että lipunmyynti kävijöille aukeaa la 22.4. klo 18:00, ja jos tämän jälkeen lippuja jää vielä yli, iltabilelippuja myydään myös ei-kävijöille ti 25.4. klo 18:00. Näille ei ole erillisiä kiintiöitä, vaan kaikki liput on heti tarjolla kävijälipunmyynnissä. Kaikille avoin lipunmyynti toteutetaan sen mukaan, mitä lippuja jää kävijälipunmyynnistä. Lisätietoa iltabileistä voi lukea täältä.

Kuva © Matias Tukiainen.

Mitä?

Desucon 2023 on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla tulee olemaan ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Lipun hinta on 33 euroa ja tilauksen rajoituksena on 5 lippua/tilaus. Erillisiä toimitus- ja käsittelykuluja ei ole, ja lipputiedostot löytyvät DesuProfiilistaLiput ovat sähköisiä PDF-lippuja, ja voit näyttää lipun puhelimesta, tabletista tai paperisena tulosteena. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. DesuKaupan ostoehdot löytyvät täältä. Avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi kunhan he tulevat todistettavasti avustajaa tarvitsevan lipullisen kävijän kanssa samaan aikaan lipunlunastukseen tai EU:n vammaiskortin kanssa.

Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä. Kesän Desuconit sekä Desucon Frostbite 2023 ovat myyneet loppuun ennakkoon jo useamman vuoden ajan, joten olethan ajoissa liikkeellä.

Ostamalla lipun pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin itse Sibeliustalon päätapahtumassa. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat, jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista. Iltabileisiin on erillinen lipunmyynti, josta voi lukea lisää täältä.

 

Milloin?

Tapahtuma järjestetään 16.-18.6.2023. Vuoden 2023 Desucon on kolmipäiväinen. Tapahtuman lipunvaihto aukeaa perjantaina klo 15:30 ja itse tapahtuma klo 17:00. Tapahtuma sulkeutuu sunnuntaina klo 17:00.

 

Mistä?

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. 

Verkkokauppa palvelee suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla vielä tapahtuman aikanakin, mikäli lippuja on tällöin vielä saatavissa. 

Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen perjantaina klo 15:30 eteenpäin sään salliessa Sibeliustalon pääovien edessä tai Desusään sattuessa Sibeliustalon aulassa.

 

Kuinka paljon?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla vain 2900 kappaletta. Liput myydään 2 erässä niin, että molemmissa erissä on myynnissä puolet lipuista (1450 kappaletta). Tahdomme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Sibeliustalon välittömästä läheisyydestä löytyy kesällä myös Lahden satama-alue, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa myös ulkosalla sään salliessa.

 

Miten?

1) Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tallenna lippu puhelimeesi tai tablettiisi, tai ota siitä paperituloste. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Otathan lipun valmiiksi esiin. Lipun voi näyttää älylaitteen ruudulta tai paperitulosteena. Mikäli näytät lipun laitteen ruudulta, säädäthän sen kirkkauden maksimiksi.

Mikäli tarvitset avustajalipun, olethan yhteydessä desucon@desucon.fi.