Desuconin iltabileiden esiintyjähaku on avattu!

Kirjoittanut
djyukata

Kuva: Nyymix

Iltabileet (lauantaina 17.6.2023)

Kesän Desuconin iltabileet nostattavat hellelukemat uusiin ennätyksiin, haihduttaen viimeisenkin vesipisaran desusään sattuessa! Suomen animeimpiin bileisiin haetaan animepainotteista musiikkiohjelmaa, joka vetää conikansan tanssilattialle heti illan alusta alkaen aina pikkutunneille asti. Mikäli sinulta löytyy säväyttävä show Desuconin iltaa tähdittämään, hae esiintyjäksi iltabileisiin!

Esiintyjähaku

Lähetä avoin hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 sähköpostilla osoitteeseen iltabileet (at) desucon.fi.

Hakemuksesta olisi hyvä tulla esiin seuraavat asiat:

- Esiintyjänimi

- Millainen esiintyminen olisi luvassa

- Miksi sopisit esiintymään Desuconiin

- Montako henkeä kokoonpanoosi kuuluu

- Tekniikkatoivelista

- Mihin aikaan haluaisit esiintyä

- Soundcloud/Youtube/Mixcloud/tmv. linkki näytteeseen.

AMV-haaste with DJ Weeaboomer

Desuconin iltabileisiin on sisältynyt AMV-ohjelmaa jo monien vuosien ajan, ja tänä vuonna tarjoamme editoijille mahdollisuuden osallistua avoimen haun kautta! Waka Wanha DJ Weeaboomer on lupautunut hostaamaan iltabilelavalla DJ-vetoisen AMV-show'n, mikäli vain suostumme noudattamaan hänen pyyntöjään:

- Osallistuvan AMV:n (max. 3 videota per osallistuja) tulee olla tehty yhden animen videomateriaaleista,

- Videon kappaleen tulee olla kyseisen animen oma opening/ending-teema tai jotenkin erityisen nimekäs insert-kappale (mielellään alle 2 minuutin versiona), ja

- Valitun kappaleen tulee olla ilmaantunut kyseiseen animeen ensimmäistä kertaa 10+ vuotta sitten, eli viimeistään vuonna 2013.

Siinäpä se! AMV-haasteen ennakkoilmoittautuminen on auki – osallistua voi yksin tai porukalla, ilmoita toivomasi kappale mukaan täyttämällä ennakkoilmoittautumislomake! Ilmoittautuminen ei ole sitova ja se on auki toistaiseksi. Kappaleiden ennakkoon ilmoittamisella vältämme tilanteen, jossa DJ Weeaboomerin videokirjastoon ilmestyy kymmenittäin videoita esimerkiksi samasta Naruton tunnarista.

Valmiita videoita voi lähettää iltabileisiin keskiviikosta 1.3.2023 klo 18 alkaen, lauantaihin 3.6.2023 klo 23:59 asti. Julkaisemme 1.3. iltabileiden sivulla lisätietoja sekä listan kappaleista, jotka on alustavasti ilmoitettu mukaan, mutta myös tämän jälkeen ehtii vielä ilmoittautua.

---

Jos esiintyjähakuun tai iltabileisiin liittyen tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen: iltabileet (at) desucon.fi
tai suoraan vastaavaan: DJ Yukata djyukata (at) desucon.fi

Kommentit

Anonyymi
Nyt on kyllä köyhä ja mielikuvitukseton AMV-haaste.

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!