Desucon Frostbite järjestetään 26.-28.1.2024

Kirjoittanut
Hoothoot

Desucon on juuri päättynyt, mutta jos coniin on jo ikävä, on meillä iloisia uutisia sinulle. Desucon Frostbite palaa Sibeliustaloon , mutta palaamme Sibeliustalolle ensi vuonna 26.-28.1.2024. 

Anna meille palautetta kesän tapahtumasta, jotta voimme tehdä Frostbitestä paremman. Palautetta voit antaa palautelomakkeen kautta klikkaamalla tästä.

Tässä aikatauluja syksylle 2023!

Työvoimahaku avautuu 11.9.2023 kello 19:00 ja jatkuu 15.10.2023. asti! Tulokset työvoimahausta tulevat 1.11.2023. Työvoimahaku tapahtuu Kompassin kautta.
Ohjelmahaku avautuu 11.9.2023 ja sulkeutuu 15.10.2023. Lähetä ohjelmaehdotuksesi osoitteeseen ohjelma (at) desucon.fi.
Ohjelmakartta julkaistaan marraskuussa 2023, ennen lipunmyynnin alkua.
Lipunmyynti 
tapahtuu marraskuussa 2023, päivä tarkentuu myöhemmin.
Taidekujan haku avautuu 11.9.2023 ja päättyy 1.10.2023. Tulokset taidekujahausta tulevat 1.11.2023.
Cosplaykisan haku avautuu avautuu 15.9.2023 kello 18:00 ja jatkuu 1.11.2023. asti! 
AMV-kisan haku avautuu 15.9.2023 kello 18:00 ja päättyy 10.12.2023. 

Muistathan myös tutustua Desucon Frostbiten kunniavieraaseen Yasuharu Takanashiin.

Kommentit

Anonyymi
Vieraan nimi paljastettiin jo!
Anonyymi
Voisiko Desconin väki puutua siihen mitä ylilaudassa olaan kirjoitettu erästä raportoidusta häirinnästä tai sanoa mikä on teidän virallinen kanta asiaan? Laudassa tästä häirinnästä vaan puhuttiin hyvin vähättelevään sävyyn ja ilmiantajaa haukutuin suoraan julmasti.
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

Kaikki tapahtumalle tulleet häirintäilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja yksityisinä. Emme missään tilanteessa hyväksy häirintää tai kiusaamista, mutta emme myöskään voi vaikuttaa Ylilaudalla tapahtuvaan keskusteluun käytännössä mitenkään.

Teppo 'Isperia' Suominen
Yhdenvertaisuusvsastaava, Desucon
Anonyymi
Tiedä olisi ainakin hyvä tietää mitä tapahtumastanne järjestelystänne ja kävijöistänne kirjoitetaan siellä. Joillakin kirjoittajilla on ollut mm. häiriintynyt/vääränlainen käsitys conista ja puhuneet oikeista ihmisistä sävyyn, jonka voisi tulkita suoraan kiusaamiseksi. Tällainen ei varmana tunnu kaikista coni kävijöistä mukavalta.
Anonyymi
Desu ei omista ja siten hallinnoi kyseistä anonyymiä alustaa, niin paha sen on mitään asialle tehdä. Ja anonyymien henkilöiden asettaminen minkäänlaiseen vastuuseen on aivan yhtä hankalaa. :(
Anonyymi
Eihän desucon tai sen järjestäjät ole millään tavalla vastuussa siitä miten ihmiset kirjoittavat toisistaan tai tapahtumista täysin eri alustalla, missä desuconin valvojilla ei ole minkäänlaista valtaa. Oli desuconin järjestäjät kuinka tietoisia tahansa, ei se asioita ylilaudalla tule muuttamaan, tai desuconin julkaisemat kannat asiaan eivät tule kirjoittajia liikuttamaan, jos edes tavoittavat heidät. Ihmisiä ketkä eivät ymmärrä on nyt, on ollut, ja tulee olemaan. Jos tällainen käytös häiritsee, ei sitä yksinkertaisesti kannata mennä lukemaan.
Anonyymi
Sivustolla on kyllä välillä selleista puhetta, että jonkinlaisen kannanoton niihin voisi tehdä. Varsikin kun monet siellä olevat ovat kävijöitä.

Tähän ettei niitä lue liityen, niin toteampa siellä olevilta jotka valitavat coneista paljon, että niihin ei silloin kannata mennä, jos valtaosin vaan haukuu paikaa ja ihmisiä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!