Ohjeet lipunlunastukseen

Kirjoittanut
Sienitarha

ENNEN LIPUN LUNASTUSTA 

 

Desucon 2023 rannekkeiden vaihtopiste on joko Sibeliustalon pääsisäänkäynnin edessä ulkona telttakatoksissa tai aulassa pääsisäänkäynnistä vasemmalla heti tuulikaapin jälkeen, Puuseppää vastapäätä. Rannekkeenvaihtopiste on auki pe klo 15.30-21 ja la klo 10-15. Muina aikoina rannekkeen vaihto onnistuu Metsähallin infopisteellä. 

 

Vaihtopisteellä tarkastamme tapahtumalipun viivakoodin tai viivakoodin alta löytyvän sanayhdistelmän sekä voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen. Muista ottaa mukaasi voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus, sillä Desucon on K18-tapahtuma eikä tapahtumaan pääse ilman täysi-ikäisyyden todistamista. Henkilötodistukseksi hyväksymme passin, kuvallisen henkilökortin, ajokortin tai kuvallisen Kela-kortin. Henkilötodistuksessa ja lipussa olevan nimen ei tarvitse täsmätä. 

 

LUNASTUKSEN AIKANA 

 

Jos näytät tapahtumalipun älylaitteen ruudulta, aseta näytön kirkkaus mahdollisimman kirkkaaksi, jotta lukulaitteemme saavat luettua viivakoodin tai lippukuuttimme silmät näkevät lipussa olevan sanajonon. 

 

Vaihtopisteellä voi lunastaa samaan aikaan sekä tapahtuma- että iltabilerannekkeen. Suosittelemme lunastamaan molemmat rannekkeet samaan aikaan, jos nämä sinulta löytyvät, niin säästyt ylimääräiseltä rannekkeenhakureissulta. 

 

Jokaisen kävijän täytyy tulla henkilökohtaisesti lunastamaan oma rannekkeensa, sillä lippukuuttimme laittaa rannekkeen heti ranteeseen. 

 

ILTABILERANNEKE 

 

Iltabilerannekkeen voi lunastaa yksinään tai samaan aikaan tapahtumalipun kanssa. Iltabilerannekkeen saa lunastettua Sibeliustalolla joko rannekkeenvaihto- tai infopisteeltä sekä itse iltabilepaikalla. 

 

Muista lunastaa iltabilerannekkeesi Sibeliustalolla ennen iltabilepaikkaan menoa. Iltabilerannekkeen saa lunastettua myös bilepaikalla, mutta se hidastaa sisäänpääsyjonoa. Haluamme välttää tätä, sillä se on kaikille jonottajille etenkin kuuman kesäauringon porotuksessa ikävää.

 

Lippukuuttimme tarkastavat lunastuksessa, että kävijäbilelipun lunastajalla on myös tapahtumaranneke tai -lippu. Bileisiin ei pääse kävijähintaisella lipulla ilman tapahtumaranneketta.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA 

 

Molemmat tapahtumarannekkeet ovat kankaisia, ja lippukuuttimme asettaa rannekkeen ranteeseesi. Rannekkeita ei ole tarkoitus ottaa pois viikonlopun aikana, joten ne kiristetään siten, että niitä ei saa pois ranteesta ilman rannekkeen leikkaamista. Irtileikatulla rannekkeella ei pääse tapahtumaan. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä rannekkeenvaihtoon tai infoon. 

 

Rannekkeet kestävät vettä, joten esimerkiksi suihkussa, saunassa ja uimassa käyminen onnistuu ilman, että tapahtumarannekkeet vaurioituvat kastumisen takia. 

 

Tapahtumaranneke toimii pääsylippuna tapahtumaan. Ranneke täytyy näyttää sisäänkäynnillä olevalle järjestyksenvalvojalle joka kerta, kun tapahtumapaikkaan tulee sisälle, joten huomioi tämä, jos esimerkiksi cosplay-asusi peittää ranteesi. Jos cosplay-asuusi kuuluu esimerkiksi pitkä hanska, voit mainita tästä lippukuutille, jotta rannekkeen saa asetettua niin, että asun hanskan saa ujutettua rannekkeen alta käteen.

Kommentit

Animegirlvara
mun passi oon vanhentuntu pystykö tulla desuconii kun ei ehtiny hakea uutta
Hattarara
Sama kysymys täällä
Anonyymi
Ohjeistuksessa sanotaan "voimassa oleva", joten vanhentuneella tuskin pääsee.
Anonyymi
Eri ihmisille eri säännöt ei ole mikään uusi asia.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!